Czytam i czytam i wychodzi na to, że jak się kupi oleda to trzeba będzie oglądać filmy z jak największą iloscia ciemnych scen nocą w ciemnosciach
A jak ktoś lubi oglądać np Ludzi Gór?
Dla sprostowania, do pierwszego postu. Qled to Led z dodatkową dioda dla osiągnięcia wyższego stopnia pokrycia palety barw. Sony ma triluminos, lg nanoceel.
Osobiście wszedłbym w jakiegoś dobrego LCD za relatywnie nieduże pieniądze i zmienił dopiero jak miniledy spowszechnieją.
OLED ok, ale weź się cackaj z przyzwyczajeniami dot oglądania tv i za kilka lat wkurzaj, bo jednak wypaliło się coś.
Mam pytanie odnośnie testu w occt zakładka power jak to ustawic zeby przeprowadzić test bo na auto temp proca biję zaraz do 84 stopnie i restart. Procesor to 5600x a zasilacz seasonic 650watt gold? Cos mi się wydaje że źle cos robie
dawałem tylko przykład, odpowiadałem nie tobie, a koledze yedi którego zacytowałem, pokazując że uzywka 3060 za 1800 to bezsens
skoro chcesz nowe, z jednego sklepu, to czemu nie, na pewno nie ma sensu dopłacanie 600zł 2060 vs 3060..
masz mnóstwo porównań, na pewno różnica w prędkości nie jest warta dopłaty ponad 40%
weź sobie na próbę rx 6600 , najwyżej oddasz, masz na to właściwe 30dni, przetestujesz na lewą stronę