Pobawiłem się w UV na moim gainwardzie 4070ti phantom reunion. Przy napięciu równym 1v podniosłem całą stockową krzywą do 2850mhz na rdzeniu i na tym zatrzymałem. Wyniki w grach i benchmarkach te same, a pobór mniejszy o około 30-40 watów. Pamięci zostawiłem w spokoju. Przy 2895 wysypywało mi się czasami w ACC przy maks obciażeniu (wtedy zegar zbija zawsze o 15mhz przy 99% użycia, więc działało na 2880). Widziałem jak niektórzy przy napięciu 1040 robili 3000mhz na rdzeniu i dokładali z tysiąc, a nawet dwa tysiące na pamięciach, ale ile prawdy w tych ich stabilnościach, to nie mam pojęcia.
Pierwszy raz robiłem UV, więc to takie uv dla ubogich mi się wydaje, bo nie bawiłem się pozostałymi zakresami krzywej, ale to co chciałem to uzyskałem, napewno lepsze to niż ustawianie samego powerlimitu na 60%, bo prądu wtedy brało niby tyle co po UV, ale zbijało z taktowania rdzenia, więc perfomance dostawał troszke po dupie.
kupienie osobno pralki i osobno suszarki jest niemożliwe jak się mieszka w mieszkaniu w bloku. Tam się ledwo mieści pralka slim
Co do tej strony. Maja umowy z serwisami w PL i np ja mieszkam 300km od nich i przyjdzie facet z serwisu z mojego miasta który z nimi współpracuje - zabiera pralkę, demontuje bęben wysyła odbiera montuje przywozi pralkę. Kwota całkowita 400zł. Nic mnie nie interesuje.
Bęben jak jest klejony to ci gwaratuję że tam przecieków nie będzie przecież to jest rozgrzanym plastikiem łączone.
Widziałeś kiedyś żeby plastikowe rury hydrauliczne w mieszkaniach/domach które są łączone na gorąco kiedyś puszczały? Takie łączenia przetrwają wybuch atomowy. Jeśli ktoś to źle zrobi po pijaku albo bez doświadczenia - owszem może pokpić temat, - dlatego korzystam z tej firmy.
Na pewno nie mam zamiaru zmieniać pralki z powodu łożyska.
Co do tego LG V90 (F2DV9S8H2E) - tam jest pompa ciepła?