@aerial
Noctua to beżowa marka, tak jest rozpoznawana i całkiem z tym nie zerwą.
Chociaż w wersji all black, byłaby to najpiękniejsza karta serii 3xxx.
Mam Noctuę i nawet w beżu jest ładna.
Fajnie się prezentuje backplate niklowany na brąz
Jak nie? Ty przecież skomentowałeś mój post. Trzeźwy jesteś czy nie bardzo :D? Ja twoich nie komentuję, bo dla mnie zwykle są to totalne głupoty. Więc pisz sobie i pozwól mi pisać.
Jeżeli ktoś pisze bzdury(że wszystkie partie są takie same, a wystarczy sobie sprawdzić co PO zrobiła z takim Chlebowskim i Nowakiem, o wielu innych nazwiskach nie będę mówił, bo pewnie też nie znasz tych) i odnosi się do moich słów to jak mam nie zareagować ;)? Bawi mnie to i boli pewne ograniczenie intelektualne oraz nieznajomość podstawowych faktów z polskiej i światowej polityki(gdzie słowa za politykiem mogą ciągnąć się przez dziesiątki lat oraz gdzie za słowa można zostać wykluczonym ze społeczności).
Chińska administracja i państwowe firmy właśnie pozbywają się komputerów opartych na amerykańskiej technologii. Nie dziwię się im gdyż Chińczycy nie mogą być pewni co znajduje się w programach zaszytych w chipsetach tych komputerów (podpowiedź - procesor Quark i system Minix mający stos IP (czyli możliwości komunikacji przez Internet) i pełny dostęp do pamięci RAM i dysków zarządzanego komputera). Tak załatwiono Saddama podczas pierwszej wojny w Iraku - sprzedano mu drukarki z nadajnikami naprowadzającymi bombowce. Proponuję zgadnąć, gdzie trafią te stosy sprzętu komputerowego? Na złom czy do Rosji?