Ale w jaki sposób miałby się on znaleźć gdzieś indziej niż na rdzeniu cpu i radiatorze? Przecież nie zamierzam tym chlapać na prawo i lewo tylko wszystko przed całą operacją odpowiednio zabezpieczyć. Do pokrycia nim mam tylko procesor o wymiarach 1x1,5cm.
Pytam głównie o to czy sam ciekły metal może się w jakiś sposób weżreć w rdzeń procesora? Czy jedynie wejdzie w reakcje z miedzią (radiator).
Takie coś mam:
Czyli jak widać nie jest wykorzystana pełna prędkość złącza. Ciekawi mnie dlaczego. Niestety nie mam innego kabla do transmisji danych usc c - usb c/a , posiadane kable to głównie do ładowania.
Możesz spróbować IGTI, to ich autorskie skalowanie z Playstation, warto dać szansę ale wygląda ponoć gorzej i bardziej rozmydla obraz nawet względem AMD FSR.
Hej,
Poszukuję słuchawek 🎧 nausznych, zamkniętych (lub w ostateczności półotwartych) w cenie do ok. 1️⃣5️⃣0️⃣ zł.
Aktualnie posiadam Superlux HD 681 EVO jednak są z nimi problemy z uwagi na problemy z wtykiem i kablem (trzeszczenie, lewa słuchawka nie chce działać). Czytałem, że z tymi słuchawkami tak jest... nie umiem sam naprawić, nie jestem elektronikiem, a jak pytałem w serwisie to nie będzie to opłacalne.
Czego oczekuję? Dźwięku przestrzennego, uniwersalności, basu ale i tonów niskich też. Do grania i muzyki (rock, blues, alternatywna, filmowa i z gier).
Ktoś coś❓
Z góry dzięki za pomoc ☺️
Edit- karta dźwiękowa to Realtek ALC 1220 jakby kto pytał 😏