Zhao 2225 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) Pewnie,że lepszy ale też i droższy..- z perspektywy czasu warto moim zdaniem stówkę do integry niż wkładać ultra potężny gf1030..... 4 minuty temu, sxgn napisał: Hm, tylko nie każda płyta ma wyjście wideo Płyta kolegi @tgolik ma ? Edytowane 15 Listopada 2021 przez Zhao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radio_Tirana 2095 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, klimasz napisał: Przygotowania do BlackFriday w x-komie idą pełną parą. Najtańsze RTX 3060 zmieniły ceny z 3299 zł na 3599 zł. Będzie z czego odjąć 10-15% i zrobić promocję Aż sam sobie z ciekawości sprawdziłem - jeszcze wczoraj 3070 Gaming Gigabyte był za 4699 zł, dziś juz 4899. Co więcej, wszystkie Ventusy 3070 z dwoma wentylatorami za 4499 wyparowały. Powiem wam, że pod względem cen możemy się cofnąć do marca/kwietnia 2021. Wtedy też 3060-tki chodziły po 3.5 kafla. Edytowane 15 Listopada 2021 przez Radio_Tirana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sxgn 395 Napisano 15 Listopada 2021 5 minut temu, Zhao napisał: Pewnie,że lepszy ale też i droższy..- z perspektywy czasu warto moim zdaniem stówkę do integry niż wkładać ultra potężny gf1030..... Hm, tylko nie każda płyta ma wyjście wideo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian666666 654 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) Zintegrowana karta graficzna + filmy na jutubie jak grają i więcej do szczęścia niczego nie potrzeba a jeszcze przy okazji nerwów się zaoszczędzi .. sprawdzony sposób na bycie w grze nie grając : ] Edytowane 15 Listopada 2021 przez marian666666 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ahc 54 Napisano 15 Listopada 2021 Godzinę temu, Barley napisał: Nie tylko X podniósł ceny, w ich wypadku 200-300 zł to nic! Rekordy biją ostatnio Sferis i Morele. U nich po 1000 zł na 3070Ti w ciągu tygodnia to standard. Proshop nic ciekawego, EURO zero dropów, to samo Komputronik. Wiem, bo jestem mocno na kupnie 3080 i monitoruję non stop. Będzie ekstra ciężko trafić RTX-a taniej, chyba już do końca roku. Sferisa to ja bym nie sprawdzał, trochę odlatują z tymi cenami kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barley 71 Napisano 15 Listopada 2021 Teraz, Ahc napisał: Sferisa to ja bym nie sprawdzał, trochę odlatują z tymi cenami kart Oni plus morele odlatują najdalej. Co do X'a - nie narzekajcie, to u nich udawało się kupić 3060Ti i 3070 względnie tanio (3.3 i 3.9k) jeszcze 2-3 tygodnie temu. Nie licząc dropów z ME (praktycznie nie do chwycenia) X był jedynym sklepem dającym szansę na kupno RTX-a po "atrakcyjnej cenie". Nie liczę wstawek typu PNY3070Ti na Amazonie za 3.9k. Są jeszcze dropy na morelach, takie delikatne po parę stówek na 3080, ale tam bez bota karty nie chwycisz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetMcKey 258 Napisano 15 Listopada 2021 54 minuty temu, Zhao napisał: Pewnie,że lepszy ale też i droższy..- z perspektywy czasu warto moim zdaniem stówkę do integry niż wkładać ultra potężny gf1030..... Płyta kolegi @tgolik ma ? Jak tam polowanie na 3090??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zhao 2225 Napisano 15 Listopada 2021 @ZetMcKey94 Cytat Dear Valued Customer, This email is being sent in response to your request to be notified with availability updates for product 24G-P5-3987-KR and this product was marked as being in stock. <%SpecialNotes%> Please use the unique URL to complete your purchase. Due to this being a limited supply product you have 8 hours to complete your purchase from the time of receiving this email, if not complete within 8 hours of receiving this email, the product will become unavailable and you will need to enter the notify queue again. Please Note : You must be logged into the EVGA website and your profile email address MUST match the address that you used to sign up for notify. Direct Product Link: 24G-P5-3987-KR Będzie jak znalazł do kombo z 12900k? #WalićXcuma #Sklepyskalperskie #CoinUp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzi Pudzi 7 Napisano 15 Listopada 2021 Witajcie, proszę o poradę od osób które sprzedawały karty przez OLX, wystawiłem swoją kartę i dzisiaj dostałem od kupca iadomość z prośbą o zarezerwowanie i włączenie usługi przesyłka OLX. Jak działa ta przesyłka, a przede wszystkim co zrobić, żeby nie zostać oszukanym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureumchaos 833 Napisano 15 Listopada 2021 7 minut temu, Pudzi Pudzi napisał: Witajcie, proszę o poradę od osób które sprzedawały karty przez OLX, wystawiłem swoją kartę i dzisiaj dostałem od kupca iadomość z prośbą o zarezerwowanie i włączenie usługi przesyłka OLX. Jak działa ta przesyłka, a przede wszystkim co zrobić, żeby nie zostać oszukanym? Sprzedawaj na allegro... OLX to tylko odbior osobisty imao... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radio_Tirana 2095 Napisano 15 Listopada 2021 5 minut temu, Pudzi Pudzi napisał: Jak działa ta przesyłka, a przede wszystkim co zrobić, żeby nie zostać oszukanym? Najpierw musisz im podać dane konta i adres, jak zatwierdzą to będziesz mógł włączyć przesyłkę OLX. Wtedy facet płaci, OLX trzyma kasę, ty wysyłasz paczkę, gość odbiera i w ciągu 24h od odebrania przez niego paczki dostajesz przelew. Przed wysyłką nagrywasz film z otwartym GPU-Z i Furmarkiem, aby mieć dowód, że karta sprawna. Nagrywasz pakowanie, potem jak wsadzasz paczkę do paczkomatu (w jakim stanie była podczas nadania). I to tyle. Jak sprzedasz rzeczy za sumę ponad 4600 zł to będą chcieli zdjęcie obu stron dowodu dla weryfikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mar_S 1427 Napisano 15 Listopada 2021 9 minut temu, Pudzi Pudzi napisał: Jak działa ta przesyłka, a przede wszystkim co zrobić, żeby nie zostać oszukanym? Obecnie działa tak że gość ma przez 24h sprzęt w łapie a Ty nadal nie masz pieniędzy, unikam jak ognia, i jak wyżej na OLX tylko osobiście albo wpłata na konto. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian666666 654 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) No ja jak coś wysyłam to tylko pobraniem i to jest 100% bezpieczneństwa itd (na poczcie jest za bodajże 20 zł opcja otworzenia przed zapłatą więc tym bardziej kuszące dla kupującego) Oczywiscie wczesniej trzeba sie dobrze upewnić że kupujacy jest wystarczająco powaznym petentem i udźwignie po nadejściu paczki to chwilowo ciężkie brzemię poboru od niego należytej opłaty : ] I taka wskazówka do pobrań ile idą na konto, generalnie u prawie wszystkich kurierów jest tak że po odbiorze pobrania czeka się na kapustę jakieś 7-10 dni, w Inpoście jakieś 5 dni a na poczcie jakieś 2 dni. Czasami to jest ważne, momentami bardzo ważne : ] Edytowane 15 Listopada 2021 przez marian666666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tgolik 1187 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Zhao napisał: Pewnie,że lepszy ale też i droższy..- z perspektywy czasu warto moim zdaniem stówkę do integry niż wkładać ultra potężny gf1030..... Płyta kolegi @tgolik ma ? Mądrość na ciężkie czasy - integra to podstawa. A tak nawiasem mówiąc, 1800 zł za GTX 1070 ti już w portfelu - lokalny sklepik na głodzie. A na wypadek awarii RTX 3080, zerknąłem na swoją sygnaturkę i przypomniałem sobie, że mam jeszcze PS5 ? Edytowane 15 Listopada 2021 przez tgolik 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetMcKey 258 Napisano 15 Listopada 2021 2 godziny temu, Zhao napisał: @ZetMcKey94 Będzie jak znalazł do kombo z 12900k? #WalićXcuma #Sklepyskalperskie #CoinUp 3090? jaka cena?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addept 3212 Napisano 15 Listopada 2021 Jeśli to ma być prawdziwe kombo, to cena musi być na miarę fatality z mortal kombat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetMcKey 258 Napisano 15 Listopada 2021 7 minut temu, addept napisał: Jeśli to ma być prawdziwe kombo, to cena musi być na miarę fatality z mortal kombat obstawiam że z 1500 ojro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wu70 3493 Napisano 15 Listopada 2021 Słuchajcie, wasze pokoparkowe RTXy zaraz będą warte 2000zł, mogę uratować jedną owieczkę i zabrać 3080 za 3300zł, kto pierwszy ten lepszy - priv 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeRRy_F3D 2572 Napisano 15 Listopada 2021 To i ja pomogę przytulając 3090 za 3900 pln. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zhao 2225 Napisano 15 Listopada 2021 3 godziny temu, ZetMcKey94 napisał: 3090? jaka cena?? 1800 Euro Pozdrawiam Xcum i ich 13 999zł za FTW 3 Ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzi Pudzi 7 Napisano 15 Listopada 2021 7 godzin temu, Radio_Tirana napisał: Najpierw musisz im podać dane konta i adres, jak zatwierdzą to będziesz mógł włączyć przesyłkę OLX. Wtedy facet płaci, OLX trzyma kasę, ty wysyłasz paczkę, gość odbiera i w ciągu 24h od odebrania przez niego paczki dostajesz przelew. Przed wysyłką nagrywasz film z otwartym GPU-Z i Furmarkiem, aby mieć dowód, że karta sprawna. Nagrywasz pakowanie, potem jak wsadzasz paczkę do paczkomatu (w jakim stanie była podczas nadania). I to tyle. Jak sprzedasz rzeczy za sumę ponad 4600 zł to będą chcieli zdjęcie obu stron dowodu dla weryfikacji. Z takim materiałem OLX przyznaje rację sprzedającemu? Ktoś miał przypadek, że kupujący próbował wcisnąć, że karta nie działa albo, że dostał cegłę? Co wtedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DavePapaya 319 Napisano 15 Listopada 2021 26 minut temu, Pudzi Pudzi napisał: Z takim materiałem OLX przyznaje rację sprzedającemu? Ktoś miał przypadek, że kupujący próbował wcisnąć, że karta nie działa albo, że dostał cegłę? Co wtedy? Weź sobie daj spokój z jakimiś wysyłkami olx bo się władujesz na mine. Już raz był gość na forum, którego jakiś yanusz chciał porobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeRRy_F3D 2572 Napisano 15 Listopada 2021 28 minut temu, Pudzi Pudzi napisał: Ktoś miał przypadek, że kupujący próbował wcisnąć, że karta nie działa albo, że dostał cegłę? Co wtedy? Na perfidniaka nie ma bata. Są granice i chamstwa, ale i tolerancji. A co, jak po zakupie w X-kom, ktoś wraca do sklepu i mówi, że w pudle była... cegła. No i co wtedy? Pali gumę. W taki sposób mógłby każdy i wszędzie wszystko kwestionować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barley 71 Napisano 15 Listopada 2021 Ale jaja. 1. Wymiotło wszystkie 3070/3070Ti/3080 z X-koma. 2. Morele ma najtańszą 3080 za 7999 zł. 3. EURO ma najtańszą 3080 za 7499 zł. 4. Komputronik ma najtańszą 3080 za 7790 zł. 5. Proshop ma najtańszą 3080 za 8499 zł. Dalej mi się nie chce wymieniać. No gdzie to tąpnięcie na rynku krypto. PS. Ludzie bierzcie te karty handlarzy z OLX-a póki jeszcze są. ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DavePapaya 319 Napisano 15 Listopada 2021 Na xkom pewnie mają jakiś problem z bazą danych, już nie raz tak było. Przecież mieli samych 3060ti gigaszrota z 280 sztuk i 3070 z 90 sztuk. Raczej w jedno popołudnie tego nie pogonili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach