No tak. Jakiś lokalny polityk w Hiszpanii coś sobie tam wymyślił w wywiadzie dla portalu online, a bohaterska polska agencja prasowa, podczas desperackiej walki o odsłony, złapała haczyk.
4200 + 4% to 6300 dokładnie
hello @X-KOM.PL , może moglibyście dawać na główną też te niemieckie promocje, a nie tylko na kask i plecak - z transportem myślę, że chętni sobie poradzą bez waszego większego zaangażowania
Witam, pierwszy raz tutaj jestem. Może podpowie ktoś bo nie mogę sobie z tym poradzić.
Mam internet światłowodowy 100 Mbit/s, podłączając się bezpośrednio kablem do gniazdka dostawcy mam szybki internet bez żadnych problemów na wszystkich urządzeniach.
Kupiłem router D-link DIR-853 i też dobrze działa na nim internet zarówno po kablu jak i przez wifi. Ale niestety nie w dekoderze satelitarnym Zgemma H9.2S. Próbowałem różnych konfiguracji i jest na nim bardzo ograniczony internet, na poziomie 2-3 Mbit/s, wifi czy kabel nie ma różnicy, próbowałem też na innym oprogramowaniu w dekoderze, też to samo. Jedynie gdy ustawię port w dekoderze jako iptv to przez jakiś czas podziała dobrze ale zrywa często internet.
Dodam, że wcześniej miałem internet ADSL 6 Mbit/s i nigdy nie miałem problemu z nim i to przez wifi.
Router D-linka zgłaszałem do serwisu, wymienili na nowy i dalej to samo jest. Może pomógłby mi ktoś w konfiguracji routera i dekodera?