Będzie identycznie jak obecnie. Obecnie między dwoma klatkami źródłowymi, jest jedna "fake" ... analogicznie będziesz miał 3 klatki "fake" między tymi samymi źródłowymi i analogicznie między tymi klatkami źródłowymi będzie identyczna "bezwładność" co przy jednej. Tych klatek może być nawet więcej niż 3.
Jednak przestrzeliłem z tym SSR na psycho, niby w 99% lokacji jest git ale wróciłem na bazar za barem gdzie gadamy z Takemurą i wyczuwałem tam lekkie dropy fps więc wróciłem na SSR ultra.
W głównym wątku pozbierałem trochę artefaktów i odwiedziłem pierwszą świątynię. Towarzysze tragiczni, może poza Andreją, ale ona gada jak lekko upośledzona. Faceci zaraz zaczynają się do ciebie lepić i opowiadać o swoich mężach albo mrugają okiem i pytają czy widziałeś "Brokeback Mountain", trochę przerażająca ta przyszłość.
Z pobocznych zrobiłem sporo misji w Neon, co za nudy. Z frakcyjnych kończę misje dla Ryujin Industries, idź, pogadaj, przynieś coś, podrzuć, odzyskaj, ubierz garnitur, pogadaj, zero jakiegokolwiek wyzwania. W większości przypadków podróż na miejsce misji zajmuje więcej czasu niż jej wykonanie. Jak to było? "Odwiedź 1000 planet, zobacz 6000 ekranów ładowania" 🤣. Dla mnie nudne w uj.
Nie robię misji dla Karmazynowej Floty, bo nie będzie się z kim strzelać. Wszyscy piraci to bracia i jak lądujesz w bazie zajętej przez piratów to uściskom i toastom nie ma końca.