Egipt moja ulubiona część z tych nowych Assassin'ów, Grecja była już za bardzo rozwleczona
A na co mieli wcześniej wydawać jak nie było nowych konsol? Na XBOX ONE X od premiery było 4K i 30fps to nic dziwnego w tym nie ma że jak pojawił się nowy sprzęt dają łatkę bezpłatnie żeby dostosować gry lepiej pod nowsze i wydajniejszejsze sprzęty. Niezłym zacofaniem to jest np. brak Red Dead Redemption na PC gdzie dopiero po 12 latach są plotki o wydaniu Remastera .
A ja zaczynałem w nią grać na Phenom II X4 965, 3.8 Ghz, 8GB DDR3 i GTX650Ti i nie było kolorowo w 1080p, ale się grało na medium-low, teraz ultra i 100fps jest momentami.
Tusk nie był jakimś wizjonerem ekonomicznym, to że Polska się rozwijała to była zasługa ludzi, którzy pracowali na ten rozwój. Małe i średnie przedsiębiorstwa to wypracowały, plusem Tuska i PO było to, że nie przeszkadzał i nie rozdawał kasy. Lenistwo i skąpstwo było ich zaletą. Ja rządy PO wspominam na plus, w tym czasie dorobiłem się własnego mieszkania, teraz bym może uciułał na jakąś norę, patrząc na aktualne ceny za mkw 😃 Nie wiem jaki ekonomista teraz jest za podniesieniem wynagrodzeń w budżetówce, szczególnie że jest jeszcze bardziej została powiększona w stosunku do tego co było za PO.
The OFFICE (US) i myślę, ze już mam dość i na 5tym sezonie skończę. Ten humor czasami mnie przetłacza, jest momentami bardzo żenujący. Czekam na Stranger Things 4 i The Boys 3