Dokładnie to samo u mnie. 85-90FPS na singla. 95-100FPS multi. Wszystko co ponad 110-120FPS w multi wolałem wymienić na lepszą rozdzielczość, lepsza jakość matrycy, szybszy panel.
Akurat gaming oc pro ma zdecydowanie bardziej dopakowany radiator niz gaming bez pro, także ta wersja jest spoko. Vision i gaming oc Pro są w zasadzie takie same.
Ja jestem na zero z lekkim wskazaniem na plus. Zobaczymy co będzie dalej bo dla PiSu przedsiębiorcy to ostatnia grupa zawodowa z którą będą się liczyć.
Śmiem się nie zgodzić. Wielu ludzi miało po prostu takie a nie inne możliwości. No chyba, że sugerujesz, że w kraju powinny istnieć jedynie centra miast a poza nimi nie powinno istnieć żadne życie. Nie wspominając o tym, że ludzie nie pracują całe życie w jednej pracy i że okolica się w żadnym stopniu nie zmienia. U mnie przykładowo niemal zbankrutował PKS i z dziesiątek połączeń dziennie (serio, co 20 minut autobus) dla wielu osób aktualnie bez auta nie da się żyć. No ale to ich wina, nie przewidzieli że miejscowość 10 km od miasta bardzo dobrze skomunikowana przestanie taka być z dnia na dzień. Ah ta czarno biała rzeczywistość.
Nie wiem czy jakikolwiek obiektywizm jest tutaj w ogóle możliwy. Ale średnia krajowa to na pewno nie jest dużo, to raczej pensja która zapewnia życie od 1 do 1 bez oglądania każdej złotówki i bez kupowania najtańszego żarcia i z jakimiś tam minimalnymi rozrywkami w ciągu miesiąca. Ciężko z tego odłożyć na fajne wakacje, hobby czy nowe auto klasy wyższej niż B