A Ty myślisz że na zielonych nie? Jakbyś trochę popracował w tych programach to nawet na rendering wyłączałbyś profile XMP od ramów 😅
I jakie ma to faktycznie odniesienie co do jakości obrazu? Porównywałeś u siebie? Jest dokładniejsze o tyle, że ciężko to wyłapać nawet przez pedanta a trwa wieki więc mało kto z tego korzysta.
A co się okazało?
Co do gazu, pismaki maja wgląd do negocjacji między PGNiG a strona norweską że takie farmazony wypisują? Ja tez wierze bardziej menelowi niż pismakom z onetu i podobnym szmatławcom szukających i robiących sensacje z byle czego, nie ważna treść, ważne wyświetlenia z reklam. Ty jak zawsze na posterunku, reklama dzwignią handlu, zamieniłeś forum na tablice propagandową.
A jak przyjdzie zima i gazu nie zabraknie zgodnie z tym co podawałeś, to odszczekasz? Ja będe pamietał a Ty?
Sensowne firmy nie robią problemów. Właściwie jest to kwestia po prostu do uzgodnienia. My robiliśmy remont generalny domu to przygotowaliśmy długą umowę z podziałem chyba na 7-8 etapów rozdzieloną płatnością za konkretne sprawy etc.
Jak doszły dodatkowe rzeczy to już umowy nie spisywaliśmy bo firma się sprawdzała tylko nam pod koniec wystawili fakturę za prace dodatkowe które sobie wymyśliliśmy.
Od siebie mogę szczerze polecić firmę Comfort-Mal z Torunia (Robią w całej Polsce i w UE też)
My mieszkaliśmy w Gdańsku, dom był w Toruniu, wszystko ogarnęli na czas wymagany nadzór był minimalny, poprawiali sami z siebie babole po projektantce, ogarniali materiały. Faktura/paragon na każdy zakup, współpraca bardzo dobra. Nie byli jakoś wybitnie tani, ale też nie była to najdroższa firma jaką rozważaliśmy.
Ja nie pamiętam ile już dałem za PS4PRO ale sprzedałem je jak wychodziło Days Gone, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II za 2500 zł razem z grami typu God of War, Red Dead Redemption 2 itp. Odczekałem trochę kupiłem za kasę z Prosiaka PS5 i nadrobiłem wszystkie tytuły w lepszej jakości 😁. A XSX kupiłem za hajs z sprzedaży GTX1080Ti. Teraz PS4PRO jest już nie do kupienia w sklepach a nowe gry nadal na to wychodzą i w dobrym stanie z dwoma padami to można spokojnie wołać 1250 zł
Mam to samo i już to opisywałem.
Po wyłączeniu gry wychodzi ona niby do pulpitu, ale za chwile załącza się czarny ekran i pełne wyjście z gry ma miejsce trochę później.