Jakbym słyszał naszych prawaków. PROWOKACJA!
Jednostkowy przykład gdzie spłonął Wallmart czy tam inny Target.
Jednostkowe przypadki setek ograbionych sklepów. W tym takich którymi właścicielami byli czarni.
Jednostkowy przykład gdzie cała dzielnica zostaje zajęta na miesiąc przez bandę dzikusów i gdzie od razu dochodzi do 3 zabójstw.
BLM i Antifa to takie samo bydło jak u nas ruchy narodowe. A nawet powiedziałbym, że bardziej agresywne. Na pochybel ekstremistycznemu ludzkiemu łajnu.
Hej, hej!
Myślę, że to będzie bardzo proste pytanko, ale jako, że słabo orientuje się w takich sprawach to chciałem Was podpytać.
Ogólnie planuję wymianę karty graficznej, gdyż zakochałem się w Ray Tracingu gdy go zobaczyłem.
Aktualnie mam taki zestaw: Zestaw -> tylko w dwoma koścmi RAM oraz dodatkowym dyskiem HDD i kartą graficzną GTX 1650 SUPER.
Pomyślałem, że mógłbym podmienić kartę na taką: RTX 3060
Jako, że cena wydaje się bardzo ciekawa.
Tutaj pojawia się pytanko, czy gdy reszta podzespołów jest taka sobie, to wciąż to dobry pomysł by podmienić tylko kartę na taką mocniejszą? Czy powinienem się zastanowić nad podmianą jeszcze czegoś, nie wiem, procka? Ogólnie wolałbym gdyby miało to wystarczyć.
Kolejna sprawa to chłodzenie. Nie znam się na tym, ale czy w tak małej obudowie bez dodatkowych wiatraczków całość da radę? Jak na razie nie ma żadnego problemu.
No i czy w tej małej obudowie ta karta się zmieści?
Cel tej stacjonarki to raczej sprzęcik do grania.
Będę wdzięczny za podpowiedzi!