LG jako producent tych paneli raczej nie chowa głowy w piasek jak się wypali, nie daje na to gwrancji ale raczej matryce wymieniają.
PPI ma takie same jak 27 1080p wiec niektórym może to przeszkadzać, za to matowe wykończenie może być na plus jak dla monitora.
Mnie odrzuca ze to zakrzywiony UW.
Mnie time spy, przy cieciu zegarow na 2450Mhz i napieciu na 1150mV dzialal. Gra w FC 6 ok. Ale juz w nfs Heat po kilkunastu minutach wywołało.
No i walczylem ze ścianami w grach a ostatnio wyczytałem, że zbyt niskie napiecie moze takie scinki powodować.
Spotkalem sie z opinia, że cewki to wina zasilacza w kompie i u mjie cewki troche graja a jak odlaczylem jeden wiatrak wydawalo mi sie, że jest ciszej... Musze jeszcze protestować.
Ile masz w time spy przy takich ustawieniach na samym tescie graficznym?
I to jest właśnie śmieszne, Kaczor zamyka się w ten sam sposób jak podczas "spotkań z mieszkańcami" , zamiast wyjść do ludzi jak Tusk i się skonfrontować z Tuskiem. Jeden wielki TCHÓRZ z tego Kaczafiego .
Tylko co daja te marsze? Wiadomo ze PIS i KO maja miliony wyborcow
Nie mogliby lepiej zajac np Sejm w tyle ludzi? Obalic to i tyle jak nie mozna sie pogodzic z wynikami wyborow