Tmobile nie ma wcale obsługi na wysokim poziomie. Jestem w tej sieci około roku i próbowałem kilka razy załatwić sprawy z ich obsługa. Dla mnie są zacofani i nieprofesjonalni i to znacznie jak na dzisiejsze standardy.
Przede wszystkim konsultanci dzwonią z przypadku z domu i rozmowy są tragicznego poziomu (jakbym rozmawiał z kolega od piwa). Mam wrażenie ze konsultanci pracują tam za karę. W tle różne wrzaski i piski jakby to było jakieś call center ale ewidentne odgłosy pochodzą z domu (to chyba praca zdalna?). Konsultanci są niedoedukowani i każdy mówi co innego. Nawet przy przechodzeniu do tej sieci w przy spisywaniu umowy zrobili u mnie 3 błędy bo to załatwiałem telefonicznie i do dzisiaj tych błędów nie skorygowali mimo ze o to prosiłem (błędy w danych zamieszkania i np kodzie pocztowym). Ponadto sprawy elektroniczne załatwiane są na niskim poziomie i o niskim profilu bezpieczeństwa. Przykładowo ostatnia sytacji dzwoni jakis człowiek z domu anonimowo bo sie nie przedstawia i mówi tylko ze jest konsultantem Tmobile i prosi mnie o podanie danych wrażliwych w celach weryfikacyjnych typu nr dowodu osobistego lub pesel. Dopiero w trakcie rozmowy przypomina mu się ze zapomniał mnie poinformować ze rozmowa jest nagrywana xd cyrk. Następnie wysyła jakieś umowy na mejla, gdzie wystarczy kliknąć w linka żeby ja aktywować. To nie wyglada w żaden sposób profesjonalnie i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Dostaje SMS od Tmobile ze maja korzystne oferty dla mnie, jakieś promocje i wystarczy ze aktywuje to i kliknę w link, a gdy wchodzę w to to po prostu to nie działa… bo wyskakuje informacja ze nie odnaleziono strony. No dla mnie poziom obsługi za taka cenę DNO. W nju za 39zl miałem lepsze warunki No limit na wszystko prawie a tu płace 55zl i mam limity na neta 30gb. Jestem zirytowany ta siecią ale jest lepszy zasieg i internet na pewno niż w nju wiec mam dylemat czy przedłużać to 24 miesiące z limitem prędkości neta 30mb/s czy zmienić sieć na plusa.
Nic. U jednych i drugich był twardy elektorat. Jak pytam po znajomych, którzy nie wiedza na kogo jeszcze zagłosują ale na pewno nie na PO czy PIS. To dla nich ten marsz jak i przemówienia w spodku to żenada.
No z tym wychodzeniem Tuska do ludzi to bez przesady. Przecież on tez unika jakiekolwiek konfrontacji z innymi politykami jak ognia. On jest świetny jak ma przemawiać i wtedy opowiada banały godzinami ale jak już trzeba odpowiadać na pytania to czar pryska
LG jako producent tych paneli raczej nie chowa głowy w piasek jak się wypali, nie daje na to gwrancji ale raczej matryce wymieniają.
PPI ma takie same jak 27 1080p wiec niektórym może to przeszkadzać, za to matowe wykończenie może być na plus jak dla monitora.
Mnie odrzuca ze to zakrzywiony UW.