To co mi się podoba w Zwifcie, a praktyczne nie istnieje lub nie działa w innych apkach, to właśnie drafting. Dzień wcześniej robiłem jeszcze jeden event, zwykłe jeżdżenie w peletonie 1h. Pełna rekreacja. Rozłączyło mnie z trenażerem na jakieś 10 sekund, awatar się zatrzymał. Myślałem, że płuca wypluję próbując dogonić grupę. Dopiero w takich chwilach człowiek sobie uświadamia jak duże konsekwencje mogą mieć w zawodowych wyścigach awarie czy kraksy. Bez drużyny człowiek nie ma szans dojść do peletonu, choćby na słynnych "wiatrach".
Dzisiejszy wyścig był w otwartej kategorii, więc na starcie było sporo A/B/C. Z C jeszcze idzie powalczyć, reszta to jakieś cyborgi z przyszłości, nawet nie będę się nimi przejmować. Tak, brak rozgrzewki był odczuwalny, ale późno się obudziłem z tym eventem i nie było czasu. W kalendarzu nie znalazłem nic ciekawszego. Szybko udało się ustabilizować w połowie stawki z 3 innymi zawodnikami i pyknąłem ich na ostatnim krótkim podjeździe. Jazda samemu nie wchodzi w grę. Nie ma szans.
Witam,
Poszukuje laptopa do programów biurowych, do poczty, przeglądania internetu. Interesują mnie modele przede wszystkim lekki oraz poniżej 15".
Laptop typowo do pracy, zależy mi na szybkości oraz pojemności dysku. Nie potrzebuje z Win.
Co sądzicie o tym modelu:
https://www.x-kom.pl/p/610404-notebook-laptop-141-acer-swift-3-i5-1135g7-8gb-512-ips-srebrny.html
Odpowiada mi to, że jest wykonany z aluminium. Proszę o nie polecanie Huaweia. Po tym jak widziałem jego podświetlenie matrycy odpada na starcie i nic mnie nie przekona do jego zakupu.
nie sądzę żeby to jakkolwiek zadziałało, układ mikrofonowy to całkowicie co innego, przede wszystkim mikrofonowe jest wejście, a nie wyjście
jeśli już to próbuj w virtual audio cable