Chcemy się z Wami podzielić fantastyczną ofertą na Philips Hue i głośnik Marshall! 🙌 Dzięki Philips Hue możesz dostosować kolor i jasność oświetlenia do swojego nastroju i potrzeb. Możesz także zaprogramować harmonogram włączania i wyłączania oświetlenia, aby zawsze mieć kontrolę nad swoim domem. Wszystko to możliwe jest dzięki aplikacji Philips Hue, którą możesz pobrać na swoje smartfony.
Przy zakupie inteligentne oświetlenia Philips Hue macie możliwość zakupu świetnego głośnika Marshall Willen w super cenie! Wszystkie szczególe znajdziecie pod linkiem ➡️ https://bit.ly/Philips-Hue-z-Marshall-taniej
Niepotrzebne wymyślanie absurdów z jakąś elitarnością samochodów.
Wraz z dalszymi wzrostami sprzedaży elektryków w całości samochodów osobowych, z biegiem lat, będzie też rosła ilość używanych aut.
Natomiast samych samochodów też raczej będzie przybywać niż ubywać. Oczywiście gdzieś jest jakiś poziom nasycenia, jednak póki co społeczeństwa państw Unijnych się bogacą. Kupujemy samochody dla dzieci, gdy osiągną pełnoletniość, samochód do jazdy do pracy(ogólnie miasta) jak i na dalsze wyjazdy. I to w państwach rozwijających się, jak Polska, w bogatszych to już standard.
Samochód zdecydowanie jest i pozostanie podstawowym środkiem komunikacji. Tyle tylko że z biegiem lat będzie to coraz częściej samochód elektryczny niż spalinowy.
P.S. Co do zakazu sprzedaży nowych spalinowych, to Wielka Brytania przyspiesza zmiany u siebie. Jakiś czas temu kojarzę że miał to być rok 2040, kilka lat temu skrócili do 2035 a obecnie mówi się o 2032 a może nawet zejdą do 2030.
Realnie z marżą to może być nawet 4.5% a może banki dla kredytów w programie zaproponuję ciut wyższą marżę..
więc nie spodziewałbym się jakiegoś wielkiego rzucania się, jednakże skoro program ma być już w lipcu to nie ma najmniejszego sensu kupować teraz.
To wywracanie stolika brzmi jak Kukiz w 2015. Wejść i zniszczyć system od środka, czyli ułożyć się z PiSem dzień po wyborach i raz na pół roku idiotycznym pomysłem przypominać o swoim istnieniu. Już lepiej na PiS zagłosować niż na nich.
Patrząc jak im fatalnie idzie to spodziewam się odpalenia taktycznej gdzieś na bezludziu ukraińskim. Na pewno pół świata narobi w gacie i na tym by mi zależało i jaki efekt propagandowy u mnie by był.
Taaaa...ciekawe czy tak dalej będziesz mówił jak skarpetki będą kosztować 50zł sztuka