Teoretycznie tak, w praktyce raczej rzadki temat. Za mojego życia jeszcze się zwykłym ludziom nie trafiło. U nas chyba ostatni raz podczas denominacji w 1950. Z portfela nikt ci nie weźmie (powiedzmy jak przestrzegasz jakichś rozsądnych zasad bezpieczeństwa), ale w miesiąc może ci wyparować połowa realnej wartości. Takich zjazdów polska waluta nie miała od czasów reformy monetarnej z 1924 roku.
Ja tam nie znam szczegółów i chyba nie chce znać, ale zdajesz sobie sprawę, że tak pisze każdy, któremu akurat nie podoba się wyrok. Poza tym spójrz na o inaczej. Komornik cośtam musi zostawic na zycie, więc możesz robić sobie trening przed przyszłym biedowaniem na emeryturze.
Na e9 nic nie ma. Zaczynam trochę żałować , ze nie kupiłem CX , bo jak widać ma sporo aktualizacji .A do niby wyższej grupy e , ostatnia aktualizacja była na początku grudnia.
Zarzucanie komuś, że mu smutno, bo nie załapał się na 7-dniowy kod w puszcze chipsów jest tak głupie, że ciężko to nawet skomentować.
Ja nawet nie próbowałem, bo jedzenie tego to średnio mądry pomysł, a wyrzucić bardzo bym nie chciał. Podobnie szkoda byłoby mi czasu na
wczytywanie się w instrukcje obchodzenia systemu czy bieganie do sklepu po kolejne kody.
Natomiast jako gracze i użytkownicy XGPU mamy prawo komentować, co robią inni, bo w sumie siedzimy na jednej gałęzi. Ktoś kombinuje - kosztem kogoś innego - więc należy się spodziewać negatywnych reakcji tych uczciwszych. Na tym to polega. Inaczej krętactwo byłoby normą, a całe szczęście nie jest.