No ja też wsadziłem już do budy i w porównaniu do 3070 Palit GamingPro, 3070 Gigabyte Vision, 3080 Palit GaminPro karta jest znacznie cichsza.
Jak na referenta to wykonanie super niech się Gigabyte i Palit ze swoimi plastikami schowają. Tutaj pełen metal zresztą czuć w rękach.
Ogólnie na tej promocji w xkom przy obecnych cenach na rynku jestem zadowolony.
Jak półotwarte to ISK HF2010, ta sama konstrukcja pałąka co w MDH8500. Jedyne w czym słabsze to brak odpinanego kabla, ale i cena zdecydowanie niższa, więc musieli na czymś zaoszczędzić.
Niestety mam problem z komputerem a dokładnie z graniem w niektóre gry. Kiedy włączam jakąś nowszą lub bardziej wymagającą grę po czasie mój monitor wyświetla czarny ekran ale dalej działa i komputer też dalej działa. Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o pomoc.
Specyfikacja:
RTX 2060
i5-4690k
8 gb ram
zasilacz corsair 550W
Płyta msi Z97M-G43
OCCT podczas używania chroma i spotify:
Nadrób World Trigger - Na 99% znajdziesz swoich ulubionych VA, bo tam cast w rotacji to ponad 40 osób, i ciężko byłoby wyłapać jakąkolwiek zmianę VA. Mocno taktyczny shounen, nastawiony na "zabawę", ale pod osłoną "zabawy" jest tak na serio trening przeciw innym "państwom". Coś jakbyś miał dostęp do symulacji jak w Sword Art Online, przez przeniesienie swojego ciała, nie ponosisz bólu (możesz nim sterować) i trenujesz na żywych przeciwnikach
Mocno niedoceniona baja, głównie przez problemy zdrowotne autora, bo już dawno zahaczyłby o ~300-400 chapter, a szykuje się longrun.
https://www.cbr.com/world-trigger-season-2-most-improved-anime/ - przy okazji, dawno nie czytałem większych bzdur Autor uznaje zmieszczenie 4 chapterów mangi w jeden ep za plus