Dziękuję za odpowiedz Tak mam navisa w wersji rgb . Mam jeszcze jedno pytanie, otóż moja obudowa to silentiumpc regnum rg6v evo tg argb i ma własny kontroler którym steruje naciskając przyciskiem na obudowie czy jeśli podłączyłbym do sterownika wtyczkę rgb od chłodzenia wodnego to mógłbym nim tak samo sterować? Może to głupie pytanie bo nie wiem jak się ma argb do rgb.
ale grayman ma rację z tym pytaniem co do elektriki qrw... różne niestworzone cudaki mogą się dziać w wypadku tego corsarza pewno coś sie wykoleja ale nie zmienia to faktu że 3 raz rma ,jak najbardziej być może ale już to zastanawiające jest
Z dobrego serducha podpowiem Radzę się zgłosić do sklepu fotoplus.pl i zagadnąć do opiekuna produktu do Pana Dominika baaa nawet teraz masz świetną cenę na NEC MultiSync EA271U 3295pln ale możliwe że przy dobrej gadce da się zrobić z tych 3300pln cenę 3tyś ,ten nec to morderca wszelakich marketowych,gamingowych monitorów co do jakości obrazu to po kalibracji masz monitor który do amatorki nie odbiega bardzo mocno od szkiełek droższych np x2. https://www.fotoplus.pl/monitory/monitory-biurowe/NEC-MultiSync-EA271U-WH?w=12296