To wszystko jest w opcjach gry, można modyfikować, np grać domyślnie jak została gra stworzona z lootem itp, a grać coś na wzór Wildlands, albo sobie dobieram opcje tak jak na filmiku, modyfikacje do woli, na prawdę to jest już trochu inna gra niż wcześniej, te 30-40zł to nie jest tak tragiczny wydatek ^^
Aleście sie nagrzali na mema ze Stonoga. To sa jego slowa 'Budzę sie codziennie..'
A żeby offtopa nie bylo - bolal mnie 3060ti gaming x za 2599 z trytona na poczatku grudnia. (w ten sam dzien zalapalem sie na kolejke po 3080suprim za 3999).
I bolał mnie trochę komp, kuoiony w pierwszej połowie listopada, bo 'o panie, teraz ceny szalejo, nic ni mo, pocekoj az wszystko stanieje'.
...
Alez mam teraz satysfakcje :d Nie negatywna, by innym w gorszej sytuacji dokopac - ale cieszy mnie zlozenie mojego kompa w listopadzie nawet bardziej teraz w styczniu, niz wtedy, na poczatku w listopadzie.
Ja nie mam z modowaniem problemów, ale zauważyłem że wiele osób sobie z tym nie radzi. No niestety czasami instrukcje są dość skomplikowane (nie polecam nikomu procesu modowania takiego NieR Automata bo jest naprawdę zakręcony), ale coraz więcej moderów stara się to upraszać do zwykłego instalatora i wyboru opcji. Mnie bardzo cieszy ta decyzja CDPR, ale niestety też pokazuje że od nich w tym temacie raczej zbyt wiele nie dostaniemy. Mam wręcz wrażenie że czytając nasze posty "naprawcie AI, NPC, Policję, X, Y, Z" to oni tam patrzyli i myśleli "co oni pier..." - więc dali narzędzia na zasadzie "sami sobie naprawcie jak Wam nie pasuje".
No cóż, w tym wypadku żal mi konsolowców i tych użytkowników którzy nie bawią się w modowanie. Mówię to z tego względu że nie mam na dysku ani jednej gry który nie byłaby choć częściowo zmodowana.