Słyszałem, że szczególnie ta drukarka (ta L8180) jest na papier bardzo wrażliwa. Mam spory zapas papieru Mondi, czy znasz się może bardziej ode mnie i podpowiesz czy ta firma faktycznie robi dobre papiery?
Rozmawiałem z kimś kto ma tę drukarkę i mówił, że ona nawet weźmie papier 400g z tego tylnego podajnika :)
jesli chodzi o Frostbite to ostatnia gra poza fifa ktora dobrze dziala na tym to BF 1, potem te wszystkie Anthem, BF 2042, NFS 2016. Gdyby to byl fajny silnik to Jedi Fallen Order nie bylby na UE4 tylko na Frostbite. Ponoc oni dalej nie ogarniaja tego silnika i mieli np ogromne problemy z zastosowaniem go w fifie koniec koncow FIFA 17 i debiut Frostbite w serii wyszlo bardzo fajnie
I pewnie oni też wiedzieli, że po jego udostępnieniu, wiele ludzi uzna ich dzieło za słabą grę, tylko na jego podstawie.
Słowo w słowo - nigdzie, ale tak interpretuję twoje wypowiedzi w tym temacie. Uprzedzając fakty, to tylko moja interpretacja.
Jest, ale jaki jest sens coś konstruktywnie krytykować, jak przyjdzie ktoś, i powie, że to hejt, bo tak mu łatwiej niż stawiać kontrargumenty. Tak to dziś wygląda. 🤔
DS to znam z autopsji. Słyszałem i czytałem o tym, że to gra dziwna, nie dla każdego i tak dalej. Nie miałem z grą styczności, bo nie było dema, to nie dołączyłem do stękania. Przed zagraniem, obejrzałem na YT trochę filmów o grze (czego nie uznajesz) i dowiedziałem się, że nie jest tak, jak piszą i zagrałem. Przeszło 140h pękło. Oczywiście clou tego wywodu to to, że miałem grę z GP za grosze, więc nawet jakby się odbił od gry, to bezstratnie. Tu mam demo, wstępnie coś mi tam o grze pokazało i się mi to nie spodobało do końca, ale twierdzisz, że trzeba kupić i wtedy jest inaczej. Może tak być, ale to dla mnie bez sensu i chyba nie tylko dla mnie.
Dla jasności, nie hejtuję tej gry. Krytykuję, przynajmniej tak to widzę. 😆
Forspoken to dla ciebie kolejna gra do kolekcji, nic więcej. I uważasz, że ludzie źle ją oceniają, bo zagrali w kiepskie demo, a żeby właściwie grę ocenić, trzeba ją kupić i dłużej zagrać. Szanuję twoje zdanie, choć nie do końca się z tym zgadzam.
Generalnie to chyba powinno się głównie jechać na SE, a nie na grę czy też jechać na grę, której to zjechanie uderzy w SE? Szkoda czasu na cokolwiek.