możesz szukać na pepperze. A z tych głównych sklepów to polecając wiele zestawów (często dziennie) jestem w miarę na bieżąco, tu nie ma specjalnej taktyki.
Chyba średnio pilnują tej dezaktywacji na starym urządzeniu. Miałem awarię mobasa. Kupiłem nowego kompa (ze starym nic nie robiłem) i aktywowałem OS na nim kontem M$. Teraz z ciekawości zalogowałem się na stronkę micrsofu i tam faktycznie dwie maszyny widnieją.
Pewnie taki sam myk, jak z "czasową darmową aktualizacją do Win10", która ta promocja trwała wiecznie i długo po zakończeniu "oferty".
Dobra. Kupiłem drugą taką samą drukarkę. I jak myślicie, drukuje ? Tego nie wiem, bo ta nowa zacina papier
Po chwili ochłonięcia przystąpiłem do działania. Porolowałem trochę te kółeczko z dołu, i papier nie zacina. Drukarka drukuje strony testowe. Ale tylko guzikiem z drukarki. Z komputera nie idzie nic. Przez kabel USB drukarka zainstalowała się automatycznie, nie musiałem nic instalować manualnie. Więc nic nie schrzaniłem. Ja wiem, że mój komputer jest nawiedzony przez złe duchy, ale żeby tak uparte one były, to jeszcze się nie zdażyło.