tez to pisalem. jesli klienci przystopuja i przestana kupowac a karty zaczna zalegac na polkach i powoli je zapelniac to wtedy ceny spadna a jesli za chwile beda kupowac 3070 za 8 tys i dalej beda kupowac to szybko sytuacja sie nie uspokoi
do czasu jak będą tacy idioci jak wczoraj przeczytałem na pewnym polskim forum, w stylu:
" no nie podoba mi się ten remake D&P, wygląda to gorzej niż poprzednie i ten styl ale i tak kupie jak każdą część "
i teraz cytat tego samego gościa:
" To Legends z kolei fajne, nie będzie to main seria i bardzo dobrze. Ciekawe czy walki będą między trenerami. Też biorę. Temat grafiki przemilczę, bo nie widziałem jeszcze ładnej gry na Switchu więc #nikogo. "
-następnie inny gość odpisuje mu: "Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, Luigi’s Mansion 3, Link’s Awakening.Zapowiedziane gry przez pokemon company wyglądają jak tanie bootlegi Link’s Awaking i Breath of the Wild. Ale widocznie sama obecność kieszonkostworków zakrzywia rzeczywistość… "
a nasz bohater na to : "Sorry ale te co podałeś to nie są dla mnie ładne gry. Ale każdy ma swoje „standardy”, jak widać. "
już nie chciało mi się tam logować bo zapomniałem hasła, ale no to trzeba być niezłym ignorantem, debilem i fanboyem marki z syndromem wyparcia żeby tak się zachowywać, a potem GF widzi tego efekty w $$ gdy takie młotki kupują i tak z góry w ciemno i to pewnie po 2 wersje w preorderze
Pełna zgoda. Kiedy była afera z kopertą i "córką leśniczego" Szyszko z uśmiechniętą gębą mówił, że chodzi o "Inkę" (zamordowaną w 1946'). Elektorat to kupił i kto o tym dziś pamięta? Kiedy wybuchła afera z nominacją Pawłowicz i Piotrowicza do TK elektoratowi powiedziano "słychać wycie, znakomicie". Rzeczywiście można tak bez końca. Taki elektorat, taki obraz Polaka.