Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Czy ktoś z administratorów może naprawić forum? Są poważne problemy z działaniem od godzin wieczornych 10 marca. Jakąkolwiek wiadomość można wysłać jedynie wyłączając javascript, ale i tu duża część funkcji nie działa.

  • Like 12

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

Admini ci tu nie napiszą co jest z tym forum itd.

Również się przyłączam - ruszcie tyłki i zróbcie co do was należy,my tutaj tracimy cierpliwość.

Edytowane przez Spl97
  • Like 7

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dokładnie, zwracam uwagę że w wątku zakupowym RTX 3xxx zostały przerwane bardzo poważne debaty, a nawet dylematy na temat skuteczności szczepień i noszenia maseczek! yy.. tam chyba też coś poszło nie tak :E

  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serwery OVH wysypało :E

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Lab i serwery OVH w Strasburgu? Ciekawe :E

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem zostanie naprawiony, ale dzisiaj nie ma nawet jak tego zrobić, by nie wywaliło ponownie. To grubsza sprawa niestety.

  • Like 8

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problemy z Javą były już wcześniej, teraz widać wywaliło konkretnie. Może dzięki temu sprawa zostanie też konkretnie załatwiona.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Obstawiam przynajmniej z tydzień na rozwiązanie problemu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

Oby było jak najszybciej rozwiązane,bo jednak czekać do następnego dnia czy nawet tydzień - tak średnio bym powiedział.

Edytowane przez Spl97

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Chyba powoli likwidują forum, poprzez "zaniechanie"

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Temat wraca jak bumerang,prędzej robią migrację na forum KŚ :E

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

może jakąś zrzutkę trzeba zrobić? tu sami techniczni, każdy z adblockerem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Zrób na patronite :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja było stare forum to nie było takich jaj, dobrze mieć dwie, albo trzy przeglądarki, teraz korzystam z egde.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No,u siebie mam Firefox oraz Edge.Korzystam teraz z dwóch naraz.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To jest masakra, niech coś ogarną, bo można dostać kur wicy, za przeproszeniem!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Samo zdezaktywowanie obsługi JS może nie wystarczyć, trzeba też ciastka wyczyścić inaczej edytor się blokuje i mimo pola tekstowego nie ma opcji wyślij...

@BlindObserver Tak wiemy, w końcu od miesiąca jest problem z wysypującym się JS, programiści najwyraźniej czekają aż wysypie się całkowicie... W sensie że Łonet za mało płaci za poprawki i lepiej trupa reanimować? :E

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wiem że serwery OVH się spaliły, wiele stron ma problem, ale czy to coś ma wspólnego z labem żeby działał normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serwery OVH z tego co ja wiem nie mają nic wspólnego z labem.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wygląda, że już działa, dzięki za interwencję!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak, ciekawe jak długo. :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja tam myślę, że jakiekolwiek zmiany czy naprawy obecnie na forum są i tak prowadzone z "dobrej woli" charytatywnie i powinniśmy być wdzięczni, że jeszcze komuś się chce to robić zapewne za darmo. Dlaczego tak uważam? Po akcji z KŚ forum zostało pozostawione samo sobie tak jak strona główna i uważam, że nikt już nie dostaje żadnych pieniędzy za prowadzenie jednego i drugiego dlatego bądźmy wdzięczni, że ktoś chociaż próbuje naprawić problem.

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

Potwierdzam,naprawiono problem z JavaScript. Tylko,żeby więcej takich jazd nie było,choć wiem,że przy naszych adminach to nie jest możliwe.

Mimo to,dziękować 😀

 

 

Edytowane przez Spl97

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Błąd 504 także działa, ale to dobrze, bo to znaczy że lab jeszcze żyje :E

  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...