ja kupilem tufa 12gb jakies 3 miesiace temu nie wiedzac jeszcze co sie stanie z cenami (bylismy w momencie ze moze bedzie taniej a moze znowu odbije do gory) za 5999 zl, coz dzis kupilbym taniej ale kto to wiedzial
Fajnie, że kupiłeś coś co odpowiada Tobie. Moja sugestia to uważaj na podkładkę w ornacie. Jest skórzana i lepiej o nią dbaj, to znaczy nie używaj np w zegarkach lub innej biżuterii, bo mam znajomą której podkładka wygląda mało estetycznie. Natomiast sama wygoda z używania jest super. Pozdrawiam
Prawdę mówiąc mam w swojej klawiaturze podświetlenie RGB i tak czy siak używam koloru jasno szarego bo praktycznie jest biały i najmniej mnie to kuje w oczy. Takie kolorki fajnie wyglądają na obrazku, ale jeśli nawet nie będą Ci przeszkadzały na pierwszy rzut oka to mogą po prostu powodować po czasie pracy szybsze zmęczenie oczu.
Natomiast fajniej mieć możliwość wyboru niż ograniczać się tylko do białego
Witam,
Chciałbym złożyć PC, po długiej przerwie od tej platformy. Nie mam jakiegoś ograniczenia w budżecie, ale też nie chciałbym przesadzić, chociaż patrząc na obecne ceny to pewnie mój budżet jest dosyć skromny. (12 - 17k zł) Jeśli chodzi o gry, to są to głównie strategie, ale sporo czasu spędzam w warzonie. Normalnie sam bym siedział, czytał i szukał poszczególnych, ale niestety praca mi na to nie pozwala, więc będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Dodam jeszcze, że chciałbym korzystać z monitora ultrawide, nie wiem jak to wygląda przy warzonie