Jak pójdziesz na inne forum z takimi bykami to Cię wywalą na kopach i ciesz się ze tutaj moderatorzy są wyrozumiali, bo gdzie indziej nie byłoby "oj tam nie jestem na forum polonistycznym to mogę" tylko pisz po polsku albo wypad spacja przecinek spacja bez odbioru! 🙃
Tylko że tam praktycznie gadacie garstką sami ze sobą 😉. A sam więcej wklejasz linków bez żadnego komentarza 🙂
A GoW w ogóle mnie nie interesuje, dla mnie taki DMC co mnie w ogóle nie rusza, więc nawet nie czekam... Ogólnie na żadną grę nie czekam, ot taka różnica 😉
Kiedyś to woda była bardziej mokra, a kamienie twardsze. Pamięć po latach potrafi mocno wypaczyć obraz gry, dopóki się z nią ponownie nie zetkniemy po latach.
Sterownik od AMD na przykład na polarisach pokazuje tylko – jak rozumiem – pobór samego rdzenia. U mnie limit jest na 120W ustawiony (RX570) i więcej sterownik czy MSI AB nie pokazuje (chyba, że dam większy limit oczywiście), ale inne elementy też swoje biorą np. podkręcenie pamięci powoduje wzrost temperatury (mam marną wersję ITX) i poboru z gniazdka, a monitoring stoi na tych samych wartościach (tak jakby nie obejmował pamięci i/lub kontrolera). Temu podałem TGP. bo to pobór całej płytki w teorii. Co do RX6600 sapphire podaje nawet 140W poboru maksymalnej w ich wersji tej karty