Z tym "jest to urządzenie spełniające obecnie istniejące rozwiązania technologiczne" to akurat gość odleciał np. brak wsparcia dla DOLBY VISION i DOLBY ATMOS który jest już standardem od kilku dobrych lat a to nie jedyne słabostki bo tylko 1 port HDMI2.1 w 2021 roku to zdecydowanie za mało sama konsola np. PS5 + PC to są już 2 porty a jak ktoś ma jeszcze np. dekoder 4K to już totalnie jazda na limicie a gdzie jakiś zapas na przyszłość? Tak czy siak obiektywnie to bardzo dobry TV.
Bezechowej komory ciszy w bloku raczej nie zrobisz ;D
Mogę Ci powiedzieć co dobrze tłumi, oddzielna ściana, konstrukcja w moim szeregowcu z cegły dziurawki między sąsiadami z dodatkowymi 5cm styropianu. Bo mój szeregowiec to tak na prawdę zlepek bliźniaków o oddzielnej konstrukcji.
Ale z drugim sąsiadem dzielę ścianę z tego białego lekkiego gówna No i po tej stronie to jest dramat w porównaniu do drugiej strony. Spodziewałem się tego. Chociaż i tak nie ma tragedii. Najgorszy to jest wspólny komin zamiast ścian, o której ktoś już wspominał, że chciałby mieć kominy zamiast ściany XD. Tata tam miał tak czworaku, to go już w pierwszych miesiącach obłożył wełną i gipsem. Poprawa kosmiczna. Dalsze dłubanie ze ścianami to już kosmetyka.
W sumie u mnie do sąsiada to też bardziej kosmetyka niż must have. Jak nic nie gra w chacie i jest wieczór, to słychać jak żona sąsiada go opierd***a. W sumie nic nadzwyczajnego i akceptowalnie. Bo w poprzednim mieszkaniu to z sąsiadem można było rano rozmawiać przez ścianę w łazience.. Żona z sąsiadem bardzo dobrze się poznali bo na jedną godzinę do roboty chodzili