Miałem też C32HG70 i nawet najgorszemu wrogowi bym go nie polecił.. Widzę ze kolejna sztuka padła zaraz po gwarancji - ja na szczeście swoją oddałem do sklepu jak wyskoczyły mi bad pixele a po srodku zobaczyłem straszny grey banding
Po co Ci właściwie ten pseudo-hdr? W tym samsungu co miałeś było tylko 8 stref lokalnego wygaszania i wyglądało to wręcz okropnie. W moim LG27GN950-B maksymalną jasność w trybie hdr wynosi ok 750nitów - niby wow, ale co z tego jak jest tylko 16 stref takze hdr włączyłem raz i dałem sobie spokój..
Odnośnie tego DELLa S3220DGF - dobry sprzęt, widziałem go na oczy, bo ma go mój znajomy, fajnie sie prezentuje - ma ładne kolorki, szybka matryca i odswieżanie - do gier jak znalazl.
Nie polecam brać nic od samsunga, G7 to kolejny crap, który zwrociłem pare miesiecy temu z powodu bad pixeli i migotania przy włączonym gsyncu - testowałem na firmware, który niby naprawiał już ten problem.. Na reddicie nawet teraz są tematy odnośnie migotania także sam nie wiem czy w koncu to ogarnieli
Przecież to zaleta jak zbudują, wartość wzrośnie - sprzedać, zarobić i znowu można taniej kupić w polu Nawet bym nie brał pod uwagę mając pewność że te pole zawsze będzie tylko polem
no właśnie nie bo jak wygłuszasz lokal swój to fala wygasa na "wewnętrznym" wygłuszeniu i nie propaguje się dalej. A jak Ty jesteś wygłuszony, to fala rozchodzi się po ścianach, mostkach akustycznych i dopiero wchodzi na to "wygłuszenie" - skuteczność znikoma.
A mnie tam od początku kupiła atmosferą, zresztą strzelanie też dziwnie przyjemne, chociaż wcześniej wydawało mi sie strasznie słabe z powodu tylko jednej broni, gdy oglądałem grę na YT.