Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Penetratorek

Czy dodanie drugiej karty graficznej zadziała ? Dell 790 + 2x HD 7770

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam płytę główną Dell 790 z grafiką HD 7770. Chciał bym dokupić drugą kartę i podłączyć ją przez taki przedłużacz aby mieć większą wydajność w grach. Gram tylko w battlefield 4 czy to zadziała ? aby zasilić drugą kartę chcę użyć zasilania z lini Sata ponieważ molex już mam zajętą 

taki przedłużacz chcę kupić 1-riser-pci-e.jpg

a tak wygląda moja płyta 

202104101_hpppewee.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Master Bruce Lee napisał:

Sprzedaj tego 7770 i kup inną - lepszą. To najlepsza opcja.

niby jaką ? widzisz te zawyżone ceny kart używanych ? to jakaś kpina przecież nie kupię gtx 1050 czy hd 7850 albo gtx 660 czy też rx 460-470 w takich cenach najtaniej wychodzi mi wstawienie drugiej HD 7770 za 150zł.  Za 300zł nie kupię nic mocniejszego jak 2x HD 7770 bo uzyskam wydajność gtx 760 który chodzi po 450-500zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli oba sloty mają magistralę przynajmniej x4, to crossfire powinno się dać włączyć.

To będzie grube druciarstwo. Jaki to ma zasilacz w ogóle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Penetratorek napisał:

niby jaką ? widzisz te zawyżone ceny kart używanych ? to jakaś kpina przecież nie kupię gtx 1050 czy hd 7850 albo gtx 660 czy też rx 460-470 w takich cenach najtaniej wychodzi mi wstawienie drugiej HD 7770 za 150zł.  Za 300zł nie kupię nic mocniejszego jak 2x HD 7770 bo uzyskam wydajność gtx 760 który chodzi po 450-500zł

No ja tam widzę w zakończonych aukcjach 7850 po 170-190 zł więc jaka kpina? Z tym że ta karta to też staroć. Crossfire w BF4 daje ledwo 20-25% przyrostu wydajności więc spoko, kup sobie swoją drugą 7770 za 150zł i zamiast 40 FPS będziesz mieć 48 :D

Edytowane przez Master Bruce Lee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 sztuki w zakończonych aukcjach więc nie wiem czy allegro jest zalane tymi kartami w cenie 170-190. I głupie jest mówienie że po tyle chodzi owa karta. Daj link "kup teraz" bo jakoś nie widzę że mogę kupić. Mam polować 2 miesiące całymi dobami że może ktoś wystawi za tyle i co pół godziny odświeżać allegro i wpisywać HD7850 ....  hd 7850 ...   aż takim desperatem nie jestem jak Ty ? skoro masz takie rozumowanie :D

Edytowane przez Penetratorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie napisałem, że allegro jest nimi zalane? Twierdziłeś, że chodzą po 400 zł, więc wytknąłem Ci kłamstwo. Desperatem to jesteś Ty debatując nad jakimś złomem za 100 zł. Mam nadzieję, że za swoje chamstwo zostaniesz szybko zbanowany.

Edytowane przez Master Bruce Lee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi