Bo generalnie pod AM5 lepiej wziąć RAM z profilem EXPO a nie XMP, tutaj jest większa loteria czy będzie śmigać czy nie. No ale kombinuj może ręcznie się uda ustawić, jak nie 6400 MHz to 6000 MHz i może coś zjechać delikatnie z CL.
3600 miałem i po OC grzał się mniej niż na stocku Zostaje jeszcze najnowszy bios bo mam 1 jaki był pod 5800x3d, a widziałem że jeszcze kilka się pojawiło, ale to chyba niewiele zmieni
Kiedyś był podgląd kto za co "kiblował"... podobnie jak ktoś pisał bzdury to się dawało minusa i tyle. Teraz na forum jest bardziej poprawnie, tak nowocześnie 🙃
Osoby interesujące się polityką. Wielu sympatyków konfederacji. Bo te wystąpienia w większości są po prostu ciekawe i nie jest to zwykłe pierniczenie, włażenie w tyłek jak w przypadku innych polityków. Dużo info o gospodarce i polityce od kuchni.
Typowego pierniczenia typowego polityka nie jestem za to słuchać dłużej niż 5 minut
To oni pytają go o te rzeczy oraz większość tych mediów to prawie gorzej, niż tiktok, jeśli jest kilka-kilkanaście sekund na wypowiedź.
Ale nie ukrywam, że prawie nie wiem co mówi w mediach, bo ich zupełnie nie śledzę, gdy większość to tylko próba prowokacji i zagięcia wyciętą wypowiedzią sprzed lat.