Dziwne, że stare przygłupy zarzucają różne rzeczy Ukrainie a nie zwracają uwagi na wypowiedź Bidena.
Prezydent USA powiedział otwarcie, że jeżeli Ukraina przegra to następna będzie Polska.
Zaraz będzie tłumaczenie, że to gadanie starego dziadka nic więcej.
W tym materiale wyżej są badania i statystyki potwierdzające ten "sukces".
Tu pan widzę ma zdanie podobne do mojego. Odbieranie praw i odciążenie ulic dla bogatych
Czyli jednak lepiej iść w AMD.
Jak to wygląda dla zwykłego użytkownika przesiąść się z Intel/nVidia na AMD?
Są jakieś różnice.
Nie potrzebuje WiFi ma kabel dociągnięty do kompa.
Ta skrzynka którą posiada koniecznie wymienić?
Pokaż mi te sporo osób, bo wytknąłeś bzdurę jak na razie jednemu (JDM). Poza tym dla nieznających tematu (jak ja) przydałyby się linki, bo póki co mam słowo przeciwko słowu)
To MR wyzywa każdego od ruskich troli, więc łapie się na ukraińską propagandę propagując nieświadomie bzdury i podziały wśród Polaków.
Głupszego przykładu się nie dało wymyśleć aby wyśmiać projekcję udającą niby moje myślenie?
Ile by się dało zrobić za te ponad 100 miliardów jakie DALIŚMY BEZ POTRZEBY Ukraińcom? Niech z tego nawet pomoc wojskowa była warta połowę.
Po tym wszystkim jak nas potraktowali i jak nas traktują. Jeszcze kilka nowiuteńkich karetek.
To takie coś pomaga ruskiej propagandzie, a nie normalna dyskusja pomiędzy Polakami, że ich ktoś okrada bez ich zgody.
No chyba, że wszyskie te karetki to zbiórka dobrowolna, ludzie wpłacali, a każda skończy tam gdzie powinna, a nie zostanie ukradziona przez jakiegoś cwaniaka po przekroczeniu granicy. Posłuchaj co zrobili w "walce z korupcją odnośnie pomocy humanitarnej". Posłuchaj nie mnie czy innego randoma na forum, ale osób które od początku tą pomocą się zajmują.
To jest po prostu skandal jak tam działają ichni politycy i oligarchia mafiowska.
JEstem za zatrzymaniem wszystkiego co się da z naszej pomocy poza tym co nas nic nie kosztuje. Natychmiast. Na wczoraj. A rusków nienawidzę i nigdy bym złamanego rubla nie przyjął za szerzenie wypierdów ich propagandy.