W mojej prywatnej opinii Rockmastery to słabe słuchawki. Mało wygodne i brzmiące dość średnio. O HD9999 mówi się, że to odpicowane HD669, więc to jest dobry kierunek. Pomyślałabym jednak nad lepszymi padami, bo fabryczne po czasie będą się wyruszać. HD669 mają też pewną bolączkę w postaci odpinanego kabla (konstrukcja) przez co lubią się zepsuć na tym złączu.
Zgadzam się z przedmowcą. Nierealne jest by mikrofon stojący bliżej klawiatury niż Ciebie nie zbierał jej dźwięków. Jak się pogodzisz z tą niedogodnością to bardzo dobrym wyborem będzie Solum Sm950t.
@Monaro
Dowiedziałeś się też co to znaczy mieć ziarnisty i mniej klarowny obraz na Oledzie.
Pick Your Poison😄
Testy według mnie dziwne. Tyle wykresów, a później stwierdzenie, że chociaż czerń w C2 jest 4 lepsza niż na matowym 27" WOLED, to i tak lepiej wybrać WOLED mat.
Każdy powinien sam przetestować w swoich warunkach. Jak już wcześniej pisałem, przesiadka z C2 na DWF i monitor daje radę z czernią w pokoju dziennym.
Tutaj fajnie widać jak powłoka w QD-Oled świetnie sobie radzi z odbiciami, pod warunkiem, że nic nie świeci prosto w ekran.