@lukadd Ale już pisałem wcześniej, że poza grafiką którą jestem zachwycony. Podoba mi się cała historia, relacje między postaciami. To jak się zmienia ich podejście do nas. Świetna eksploracja i osobiście leży mi też ten filling strzelania jak rozwiniesz bardziej broń to jest naprawdę ok. Elementy wspinaczkowe trochę jak w Uncharted (mogli by ten ''x'' tylko usunąć) To wszystko już pisałem ale albo nie chcesz albo tego nie czytasz.
Pozdrawiamy osoby które zapłaciły więcej za wcześniejszy dostęp bo "Bety" 😉
A Unreal Engine 5 to jednak dobry silnik ale do robienia na nim pokazów TechDemo bo co nowa gra to jest festiwal problemów
Dzień dobry.
Nie dawno zmieniłem karte graficzną z nvidia gtx na amd rx i dopadł mnie problem z brakiem możliwości ustawienia 144hz na monitorze Asus rog pg 278q na karcie amd rx 7900 gre, gdzie wczesniej na gtx 1080 ti normalnie działało 144hz. Kupiłem nowy kabel DisplayPort 2.1 firmy unitek model C1626GY01-2m, ale problem nie został rozwiązany. Zaktualizowalem nawet sterowniki monitora z strony producenta, ale to tez nie pomogło. W innych tematach forumowicze polecaja podłączenie przez Hdmi, ale mój monitor ma tylko DisplayPort. Już skończyły mi sie pomysły. Pomocy
A coś więcej o tej świetnej grze? Już prawie półtora miesiąca minęło. Po miesiącu od zakupu gry i premiery przeszedłeś ~25% gry. Jakieś nowe postępy? Nowe wrażenia?