Myślę czy nie kupić pary na DH15S - miałem dołożyć drugi ale taka para by lepiej pasowała. Tylko musiałbym gdzieś obecnego w budzie zmieścić a wszystkie sensowne miejsca już SW3 zajmują
Co ma wnieść taka pisanina? Tak, już lecę do międzynarodowej instytucji i przekonuję jej pracowników.
https://gwaramedia.com/en/we-didn-t-find-genocide-in-ukraine-un-commissioner-erik-mose-says/
https://www.reuters.com/world/middle-east/un-expert-says-israel-has-committed-genocide-gaza-calls-arms-embargo-2024-03-26/
Dla mnie podwójne standardy są tutaj oczywiste.
Naprawdę nie stać CIę na napisanie czegoś swojego, tylko musisz kopiować moje teksty i podmieniać słowa, udając hehe śmiesznego? Żałosne.
Pomiając powyższe - to prezentujesz argumentum ad verecundiam. ONZ nie jest nieomylnym bytem, ba, nie jest nawet instytucją naukową - jest ciałem politycznym, a przewodnictwo w Radzie Bezpieczeństwa sprawuje... Rosja. Tak, z pewnością należy respektować każde słowa tej jakże obiektywnej i neutralnej organizacji, nieprawdaż? Przypuszczenie, że silne wpływy Rosji prowadzą do łagodzenia retoryki ONZ w jej sprawie są przecież NIEDORZECZNE, lepiej - szurskie. Taki buzzword przecież zamyka dyskusję.
Może na wykopie.
Nie napisałem niczego takiego. Znów twoja nadinterpretacja, zacietrzewienie lub niskie IQ (nie oceniam).
Napisałem (skup się), że nie ma sensownego argumentu, by stawać po stronie islamistów bądź kacapów jako Polak - innych, niż bezsensowne, nielogiczne uprzedzenia do Żydów - skoro słowo antysemityzm tak CIę drażni, to zastąpmy je czymś innym.
We wcześniejszych wypowiedziach szerzyłeś kłamstwa odnośnie powstania państwa Izrael, więc po prostu je sprostowałem. To wszystko jest ogólnodostępne, nie trzeba doktoratu z historii.
Podkreślę raz jeszcze, że powyższe nie ma nic wspólnego z popieraniem zbrodni wojennych Izraela w jakiejkolwiek postaci. Po prostu nie rozumiem, po co szerzyć kłamstwa dot. Izraela, jaki jest w tym cel, benefit osoby piszącej te słowa? Po co wykazywać, jacy to islamiści to biedni i niewinni ludzie, skoro to nie jest prawdą, a historycznie mają oni naprawdę wiele za uszami? Po co wykonywać te śmieszne fikołki, kłamać i manipulować nawet danymi liczbowymi (słynne 75% drugiego kolegi, które w rzeczywistości to 55%, ale kto by się przejmował, 75% brzmi poważniej, prawda)? Przecież wszystko się robi po coś.
Podejrzewam, że to po prostu przez niechęć do Żydów. Ale jeśli masz inne powody, to chętnie posłucham. Nie jestem nieomylny.
I znów przedszkolne próby przypisania sobie moich słów z obowiązkowym "nie, bo ty!".
Wysil się trochę.
Tak, uważam, że masz wąskie horyzonty myślowe, bo ty się wprost przyznałeś do generalizowania, co zresztą zacytowałem. Twoje "nie, to ty masz wąskie horyzonty!" jest po prostu w tej sytuacji desperacką i przedszkolną próbą obrony.
Nie "forumowiczów" tylko Ciebie konkretnie oraz kolegę wyżej. Ponieważ rozpowszechniacie kłamstwa, a nie bardzo rozumiem, po co.
Zwracam honor.
Wydawca potwierdził, że da się kupić i będzie dało starą wersję, no ale musisz kupić nową Mogłem kupić wcześniej. Poczekam na wyprzedaż.