W Krakowie mocno wzrosła intensywność opadów. Nie mamy na razie ani jednego stanu alarmowego, ale nasze lokalne potoki i rzeczki takiej intensywności nie wytrzymają więc już wieczorem może być mowa o pierwszych podtopieniach.
Chmielokraty nie trafiłem, Juici takie sobie, dobre ale pijałem zdecydowanie lepsze.
Xin takie se, ipki od Nepo też są ok, bo wyrwane za pół ceny ale tak niczego na duży nie mają, ot poprawne, fajnie nachmielone ale nic ponad to.
Zdecydowanie z tego co kupiłem to ten Krush, szkoda, że u mnie już się skończyły, bo zdecydowanie warto.
Nie dojdzie do ataku NATO bo to sojusz obronny, i dobrze. Nie będzie też żadnej ofensywy lądowej na terytorium rosji. Powietrzna w celu zniszczenia określonych obiektów tak, ale to tylko w celu ograniczenia potencjału militarnego. Dodatkowo tak jak napisałeś rosja nie zaatakuje jeśli będzie wiedzieć że sie przejedzie. Właśnie o to chodzi w tym wszystkim. Rosja MA WIEDZIEĆ, że atakowanie i zajmowanie kolejnych terytoriów jest nieopłacalne. Tymczasem Ukraina to mnóstwo zasobów. jeśli będzie można taki kraj zająć, to dlaczego nie inne. Długofalowo taka decyzja zrekompensuje wszelkie sankcje.
To co próbowałeś zrobić ma prawo się udać godzinę czy dwie po akcji skasowania. Upływa więcej czasu dalszej pracy takiego SSD to szanse bardzo szybko maleją.