Kwestia przedstawienia tej samej informacji.
Polska - winne są złote algi, można się rozejść. W domyśle mamy fajrant, pora na partyjkę CSa.
Niemcy - winne są złote algi jednak nie jest to naturalny proces lecz wywołany przez człowieka. W domyśle - dalej będziemy szukać przyczyny.
BCS skończony. Jak dla mnie satysfakcjonujące zakończenie, bardzo "Goodmanowe", kilka fajnych smaczków (jak scena z papierosem). Ogólnie serial na tym samym poziomie a czasem nawet lepszy niż BBad. Fantastyczne role Saula, Kim, Mike, Nacho, LALO. Szkoda kurde, chcę więcej z tego uniwersum.. Vince to artysta.
Moze ja jestem jakis lewy ale dla mnie granie w gry tpp typu days gone , rdr2 czy wiedzmin 3 w 60 czy 100fps nie robi zadnej roznicy. Serio nie czuje tego nawet grajac m+k o padzie nie wspominajac. Moze przy jakims CoDzie w singlu bym cos zauwazyl, musze sprawdzic w wolnej chwili. Dlatego licze na to ze na 3060ti doczekam do rtx 50xx na ustawieniach srednich + dlss 60fps. Dlatego rtx 40xx traktuje jako ciekawostke chyba ze rtx 4060ti bedzie mial normalne ceny, da wzrost wydajnosci o jakies 30%, bedzie żarł max 250w:D
RLY? i tym sobie głowe zawracasz zdarzeniem w dzienniku? Serio chyba już Ci się musi ostro tam nudzić że na siłe szukasz problemów
Nawet jak jak Ci sie wysypie przy wyjściu z gry to jest to jakiś ogromny problem? rozumiem gdyby podczas rozgrywki wywalało czy coś..
W każdym rejestrze znajdziesz jakieś błędy aplikacji, errory, pre leaki 64 i inne gówna