Tak to wygląda:
https://imgur.com/a/VlWkZeb
Kurz bo właściwie sobie leży na dnie szafy i tyle co od święta przedmucham.
Sorry, ale nie bardzo mi się chce odłączać i otwierać.
Poza tą standardową kieszenią właściwie ten 4 dysk jest po prostu w tej przestrzeni centralnie (za bardzo tam nie ma innej opcji bo gdzie indziej przeszkadzają te bolce od obudowy)
@Galvatron Czyli z perspektywy użytkownika tej serii Asusów nie wygląda to kolorowo. Właśnie w tym Asusie najbardziej boję się jakości wykonania, a ta tutaj chyba nie jest najlepsza...
@Petru23 Dzięki za tą wypowiedź! Ja tak naprawdę szukam solidnego woła roboczego z wygodną i porządną (nieuginającą się!) klawiaturą. Czy możesz mi coś konkretnego zaproponować w określonym budżecie? Albo chociaż wskazać na jakie firmy i serie laptopów zwrócić uwagę?
...
Autor pisze, że lapek działał spoko, ale zaczął mulić... Tzn że coś jest nie tak, a nie że trzeba dołożyć ramu i ssd, gdzie pewnie koszt wyniesie więcej niż ten zabytek jest wart😉
Również zależy czy Autor używa tych samych programów i użytkuje laptopa jak x lat temu, ale jak nowe programy, nowe zadania to raczej wiadome że lapek nie domaga.
Do tego wypada podać jakie to laptopy z pełną specyfikacją, bo niby ta sama nazwa a już podzespoły mogą być różne 🙂
Wiadomość od sprzedającego
„JA MU KAZALEM NIE ODBIERAC PACZKI!!! A TO TO CO TO JEST? czy pracownik allegro wogole zapoznal sie z sprawa, bardzo prosze o eskalacje ticketu do twojego przelozonego.”
----
Typ ma problemy z sobą