Puscilem sobie w tle w robocie - i gosc bardzo dobrze mowi o tym czym D4 jest, a czym nie jest.
To nadal w kontekscie tych pekajacych dup.
Jak ktos ma czas - to polecam sobie przesluchac, rzeczowa recenzja gry.
https://www.youtube.com/watch?v=9UVl6i2SW8M
Ok, wszystko jasne.
Powiem tak, na te chwilę tak mam ustawione (kombo - 3, pbo tuner - 30)i wszystko działa w gierkach i cinebench przechodzi. Nie katowałem go jeszcze w occt i chyba nie będę. I tak jest gorący i takty zbija od temperatury z tego, co zauważyłem. W cinebench nie jest w stanie utrzymać 4.4 GHz w ciągu całego testu a temp to około 80 stopni i to na ALF II 360. W grach koło 60 więc ok. Buda też przewiewna nzxt h7 flow z 3x140mm na przodzie, ALF na topie. Pasta gelid gc extream. Dziala tak już na tę chwilę kilka tygodni więc zakładam że jest ok. Wydajność też ok.
No nie. Nie do każdej. Do opery nie znalazłem. Zresztą Ty dalej nie rozumiesz, że tam masz wbudowane apki, bo system jest z TV i nic nie zrobisz z tym. A oglądając przez przeglądarkę tryb obrazu masz totalnie niepasujący do filmów, więc kolejna rzecz to ciągłe zmiany ustawień. No sorry, to ma być proste i intuicyjne. Tak jak na TV. A na G8 totalnie nie było. I 40 min czy 440 nic nie zmieni.