Witam, po odłączeniu akumulatora w moim E46 aby go podładować i podłączeniu go z powrotem nie działa radio. W sensie samo radio i wszystkie opcje działają, nazwy stacji (np. Radio Zet) się wyświetlają, ale nie ma żadnego dźwięku, nawet szumów.
Radio prawdopodobnie się rozkodowało (a przynajmniej tak mi podpowiada kuzyn), odłączałem je i podłączałem ponownie.
Radio BMW Business CD, SN 21018595 - reszta na zdjęciu.
https://imgur.com/a/fIq4RPw
Ma ktoś pomysł jak to ogarnąć i skąd wziąć ewentualny kod? Nawet mi się nie wyświetla nic do wpisania takowego kodu.
Bijecie pianę w koło Macieju jak płaskoziemcy!
Księgowa wypłaty też może liczyć na kartce, zamiast excelem albo softem do tego.
Dlaczego tego nie robi?
Zaakceptujcie, albo przeanalizujcie wątek o RT na labie, bo zaczynacie tu zawracać Wisłę kijem.
To jest wątek o grze, a nie "gorszości" RT nad nie RT.
Im starszy user, tym większe pierdy w postach.
Zahibernowaliście się pod kamieniem i spaliście w jeziorze przez ostatnie 20 lat, że nie rozumiecie podstaw?
Że nie rozumiecie nieuniknionego, postępu, technologii?
Kiedyś przez wzgląd na niemożliwość realizacji RT w real time (klatka generowała się godzinami albo i tygodniami) nikt o tym nie myślał grach.
Dziś dobre kompy / gpu zaczynają już z tym nadążać w real time i RT wchodzi do gier.
Koniec tematu (i OT). Tego nie da się odkręcić.
A po co robić ten sam efekt na dwa sposoby?
Gdzie tam 10, na 20 lat by stykło
Tylko po co tu sapać? Pewne z obecnych metod muszą odejść do lamusa. nie da się iść naprzód oglądając się cały czas do tyłu. Wszystkie obecne cross-genowe gry są idealnym tego przykładem, z jednej strony masz nowoczesne, wydajne konsole PS5 i XSX a z drugiej kotwicę w postaci PS4/X1.
Przy obecnych grach jest tyle roboty, że uwierz mi, nikt się nie zanudzi na śmierć.