Skocz do zawartości
MariuszAMD

Dysk twardy Seagate Momentus Thin 500 GB SATA II 2,5"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Odświeżam

Cena 40zł + KW

Edytowane przez MariuszAMD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• to poczytaj testy tej pamięci - bo przed ich zakupem trochę czytałem i niezbyt znalazłem info czy dobrze reagują na takie zmiany. Wiem że się dobrze kręcą bo przy odrobinie szczęścia bez żadnych zmian potrafią polecieć na 7000.
    • Niestety ale jedyne co można mieć później dzięki becie, to jakieś głupoty ozdobne. No a już się cieszyłem, bo mi sporo legend wydropiło :E. https://www.eurogamer.pl/diablo-4-beta-postepy-czy-mozna-zachowac Dobrze mi się w to gra, idzie się odprężyć przy tej grze :D. Nie chce bronić chciwości Blizzarda, ale w sumie patrząc na to jak długo wspierają Diablo jako grę, to nie wychodzi aż tak tragicznie wydanie tych 350 zł. Porównując do opłacalności choćby Call Of Duty, to robi się normalnie deal życia 🤣.  
    • nie mam zamiaru jechać na xpm czy to  expo tylko ustawiać ciasne 6000
    • Trudno było utwierdzić się w takim przekonaniu, kiedy wyraźnie pisałem pierw ogółem, a w dalszej kolejności i bezpośrednio do Ciebie o twoim 4090 Gaming Trio. Strasznie chciałbyś mnie przegadać, ale nie masz jak - dlatego nie widzę sensu z Tobą dyskutować. A co do reszty - zwróć uwagę, że to Ty mnie zaczepiłeś A mnie dwie sztuki DP12 odbiły od siebie tym chrobotaniem. Z kolei żeby nie było, że mam jakiegoś pecha, dwie sztuki DP13 porównywałem obok siebie i już poza obudową po prostu przepinając kable. Muszę przyznać, że jeden z nich chrobotał ciszej, więc skala problemu jest różna. Oba mocno wyciszało przekręcanie zasilacza (EDITK: do) góry wentylatorem. Jednak oprócz tego chrobotania te śmigła po prostu nie są zbyt ciche na prędkości minimalnej. To samo mogę powiedzieć o detalicznych Silent Wingsach 3, które mają dość głośne bebechy. Podejrzewam, że problemem jest tu połączenie owej natury SW3 z niefortunnym mocowaniem. To co wrzuciłeś to bardziej ten drugi hałas tego wentylatora, a chrobotanie to w moim rozumieniu inaczej terkotanie. Znalazłem temat, który bardzo dobrze obrazuje problem Dark Powerów: https://www.overclock.net/threads/be-quiet-dark-power-13-fan-noise.1803931/ @EvilKillaruna Przepraszam, jeśli Cię to zabolało  A offtop w kwestii Dark Powerów proponowałbym tolerować, bo to mocno przehajpowany zasilacz, więc nad którym może zastanawiać się wielu czytających ten wątek. Przewrotnie gdy przychodzi do dokładniejszych testów https://hwbusters.com/psus/be-quiet-dark-power-13-850w-psu-review-impressive-efficiency-silent-decent-performance/, tyłka nie urywa, a omawiany tu ( i w niemal żadnym teście ) problem akustyczny czyni go wręcz fatalną opcją. Dodajmy do tego jego bardzo wysoką cenę i robi się chyba najgorszy wysokiej klasy zasilacz z jakim się spotkałem. Coś takiego jest przecież godne tematu o kartach 4XXX  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...