Skocz do zawartości
Espirite

Phanteks Riser PCIe x16 vertical GPU

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Myślę, że znacząco przeceniasz(obecną) siłę marki, ale jak zawsze, pożyjemy - zobaczymy.
    • Panowie złożył by mi ktoś jakiś sensowny zestaw z tym procesorem Ryzen 7 5800x3d. Dzwoniłem przed chwilą za tą kartą RX 6800 XT używaną i sobie ją zarezerwowałem do jutra do obejrzenia jej na miejscu bo mam tam nie całe 50km a jest to jeden z tych lepszych modeli i jeszcze na gwarancji. Jej koszt to 2400 zł czyli na resztę komponentów zostaje 3100 zł to może niech będzie 3500 zł już takie maximum.  
    • Lenovo IdeaPad 5 Pro-16 R5/16GB/512/Win11 GTX1650 120Hz 4349 zł Matryca IPS z 100% pokryciem kolorów, przyzwoity 6 rdzeniowy procesor, grafika nie jest to demon prędkości, lecz do Fify wystarczy spokojnie https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1650-Laptop-GPU.416044.0.html Posiada lepsze wykonanie z aluminium, niż wyżej podane modele, no może z wyjątkiem Zenbooka. Budżet w niższej kwocie, resztę możesz wykorzystać na rozbudowę PC
    • Lepiej Arctica P14 brać niż fluctusa U mnie chyba już trzeci Fluctus zaczyna niedomagać.. Pierwszego zepsułęm jak palca w śmigło wsadziłem niechcący, nie trafiłem w silnik aby go przyhamować.  Drugi postukałem, ponaciskałem, poruszałem i zamknął stukające dupsko. Trzeci wczoraj w nocy... coś zaczęło stukać i tak się nasilało.. przed końcem sesji rozebrałem kompa i namierzyłem źródełko, znowu Fluctus..    W pizdu z tym szajsem.. Na chłodnicy p14 mają przepracowane więcej godzin i żyją.. Nie mają efektu bzyczenia jak P12.. znaczy mają gdzies przy prawie max obrotach ale to nie problem, można olać. Całkiem spoko wentyle. Jak co zawsze są RGB albo te nowe wersje ostatnio wypuszczone MAX. Lepiej wyważone ponoć lepiej łożyska pracują. Tylko chyba na razie są jedynie w wersji P12 te MAX..
    • Gra korzysta z Oodle Decompression Library (wer. 2.9.6), ta wersja zawiera błędy z tego powodu występuje wyciek pamięci i problem jest z wczytywaniem shaderów. W przypadku wymiany na starą wersję 2.9.5 oo2core_9_win64.dll ten problem znika.Pobierz:https://www21.zippyshare.com/v/hNCcWlad/file.html  - Przejdź do folderu z grą The Last of Us Part I.- Znajdź plik „oo2core_9_win64.dll” i zmień jego nazwę na „oo2core_9_win64_OLD.dll”.- Rozpakuj archiwum. Przenieś plik „oo2core_9_win64.dll” do folderu z grą.  Podobno działa niech ktos sprawdzi.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...