Radiator na vrm mierzyłem termometrem ma ok 65 stopni, nowy termopad. Czy to jest krytyczna temperatura biorąc pod uwagę że same układy pod radiatorem mają pewnie kilka stopni więcej? Ta temperatura jest osiągana tam bardzo szybko i więcej nie rośnie, zegary spadają dopiero po dłuższej chwili od osiągnięcia tych wartości na radiatorze przez co nie łącze tych faktów. Najgorętszymi elementami jakie zmierzyłem fizycznie na płycie są kondensatory przy sekcji zasilania i osiągają do 70 stopni ale to chyba bez znaczenia.
Kilka dni to wałkuje i już chyba nic więcej nie wymyśle, jak komuś zalega płyta główna 1155 w cenie gruzu to proszę o kontakt rozważe sens.
Może tak pójdzie
@PCLabGPT wygeneruj okładkę gry Grand Theft Auto VI na Playstation 5, wykorzystaj ten obrazek: https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/4c/18/656f06cc570a4_o_medium.jpg
dodatkowo wygeneruj hymn ku chwale Rockstar Games za najlepszą serię gier
Naszła mnie ochota na jRPG. Długo szukałem czegoś dla siebie, ale chyba znalazłem... Trails of Cold Steel. Początkowo miałem wątpliwości, ale po kilku godzinach grania już tak się wciągnąłem, że jestem teraz pewien zakupu następnych części z serii. A tych jest dość sporo.
Na razie jestem jakoś w połowie jedynki, zacząłem 4 rozdział.