no widzisz sam jak to jest jak laik kupuje kartę AMD , nie wie że kupił taką z limitem mocy 289W i kręci cały filmik o tym czemu karta kończy się na 290W , wystarczyło trochę poczytać i zastosował by MPT ustawił limit mocy na taki na jaki pozwoli chłodzenie karty , przewiew w budzie , w jego wypadku i problem z głowy , a potem rodzą się mity , w 99% PRZYPADKÓW PROBLEM JEST PO STRONIE TEGO KTÓRY SIEDZI PRZED KLAWIATURĄ , ludzie przyzwyczajeni do tego że nV blokuje wszystko , nawet nie zdają sobie sprawy , że AMD pozwala na obejście pewnych limitów
Ja tam nie wiem o co chodzi z tą podnietą TDU jeśli gramy na klawie i chcemy arcade, a nie super modelu jazdy.
Trochę to porównuję do fanów gier którzy lubią ciężarówki. Nudne, długie trasy, nic się nie dzieje, tylko trzeba uważać na zakręty. Sporo modeli samochodów. Ale co z tego? Nuda.
Nie rozumiem fascynacji tymi grami.
Tak, gra jest ciagle popularna. Z serwerow europejskich polecam AMG, a w US gram na TSC oraz Salty. Mam jeszcze kilka innych w ulubionych, ale teraz nazw nie pamietam. Serwery z grajacymi adminami wiec nie ma takich kwiatkow jak odpalency grajacy cale rundy i brak mozliwosci ich wykopania. Zainstaluj i sie przekonaj 👍