60fps na myszce w singlu to nie jest wfg dla mnie akceptowalne i nie ma znaczenia czy to singiel, teraz gram w Days Gone na locku 90fps i to jest takie minimum jakie akceptuje.
Te algi wymagają słonej/zasolonej wody, a jak wiadomo rzeka jest słodkowodna.
Ergo ktoś zasolił rzekę, prawdopodobnie kopalnia/kopalnie.
Niemcy: "Naukowcy z IGB są na tropie silnej toksyny alg. Jeśli podejrzenie się potwierdzi, nie jest to zjawisko naturalne, ale problem wywołany przez człowieka"
Zechciało mi się aktualizować, kurła. Nie zrobiłem zdjęć o/c starego biosu, tylko zapisałem profil na pena i zaktualizowałem. Nowy BIOS tego profilu z pena nie akceptuje. Nie pamiętam jak uv zrobić, jak ram podkręcić, a tak mi się chcę nad tym siedzieć, że szkoda gadać. Może ktoś podlinkuje tutorial z tego forum do o/c cruciali dram kalkulatorem? Teraz to wszystko przepisywać ehh. Ewentualnie może jest jakaś opcja żeby podejrzeć plik z ustawieniami tego profilu (plik .ocb)?
Wczoraj wystawiłem na olx 5600x i b550-e strix, ceny nie były jakieś wybitnie niskie, oba przedmioty poszły do popołudnia... Kiedyś płyta wisiała taniej na allegro z 3tyg, nie było chętnego, teraz poszła od ręki.