https://wiadomosci.wp.pl/zmiany-dla-milionow-polakow-ostrzejsze-kary-dla-kierowcow-6946588382325600a
No wreszcie pijacy mordercy w recydywie trafią już bezpośrednio do więzienia
Niby tak, ale chyba nawet oni sami się tym nie bardzo chwalili. Nie oglądam za bardzo naszych mediów narodowych, ale tego co przecieka mi to tam dalej uchodźcy i Tusk, od czasu do czasu czyha Bruksela albo źli Niemcy...
a ja mam to w pi*dzie, jestem na swojej dg, płacę podatki, płacę podatek zwany składką zdrowotną od dochodu i jeszcze mam się bać jakiegoś US czy ZUSu, gdzie 100% przelewów mam na konto bankowe, pokryte paragonami czy fakturami i jeszcze się mam bać. Wybaczcie, ja takie tematy mam w pompie bo to co pissdziory odwalają to nadaje się pod ścianę, bo chyba nie ma tak uciśnionej grupy jak osoby mające swoje b2b, jdg, czy dg (w sensie jak się zatrudnia kilka osób).
To, że gra jest jaka jest cóż, ale jedyny plus w tej grze, że idzie przetestować FSR3, szczególnie dla kart słabszych niż 4xxx. Jak dla mnie rewelacja.
Jakość FSR ciężko mi stwierdzić, ale na pierwszy rzut nie widziałem niczego migającego itp co np w Cyberpunku widać na pierwszy rzut,
Ok 50-60fps z RT 1440p DLSS Q, po włączeniu FSR 3 Jakość z FG mam te 100fps i czasem dropy do ok 80+ i frametime zatrzymał się na 6.2ms, a pasek pokazuje co innego, ale jednak tu czuć, że jest lepiej machając kamerą.
Zaś FSR native tutaj niestety ale jednak jest spadek fps i mniejszy boost z FG.
Włączenie FG powoduje maks fps w menu 240fps, zmienia się maksymalny fps.
Zauważyłem, że wyłączenie FG i przejście na DLSS spowodowało u mnie migotanie ekraniu, dodatkowo rozerwanie ekranu-jakby brak vsync, a gram bez, bo mam gsync, włączenie ponownie FG naprawia problem, ale lekkie migotanie zostaje.
Więc to też oddziałuje na vsync i powoduje jakiś mały cyrk.
Zapomniałem Proc gania jak szalony, od 3400 do 4650mhz
Taka mała próbka, DLSS Q z RT
FSR 3 Jakość + FG