Dwie czy pięć, jeden uj, na palcach jednej ręki narazie można policzyć 😉 nie żebym się czepiał, ale oprócz Spidera i dwóch ostatnich gier mnie w ogóle nie rusza, więc bez urazy 🙂 A odnośnie dwóch ostatnich to brakuje mi czegoś takiego, Tomb Rider kiedyś dawał radę, ale ta trylogia nowa, w ogóle nie przypominała TR, a U i TLoU taką iskierkę nadzieji zapalają, że dobra przygodówka z małym dodatkiem strzelania itp itd... Szczerze tylko o ww grach czytałem, nie patrzyłem nawet na gamepleje, mylę się co do tego jak skbieyto wyobrażam?
Wielkiej różnicy nie będzie zwłaszcza jak masz na PS5 Director's Cut. Ciekawe czy wersja z GP będzie miała DLSS bo różnie z tym bywało w innych tytułach
Mam problem z parowaniem tych z włócznia. Jak się pojawia ta "niebieskawa" poświata to wciskam L1, ale nie paruję. Odblokowałem wszystkie perki i w jednym jest napisane, że przeciwników z włócznią będę mógł parować automatycznie, ale tak się nie dzieję. Zawsze mnie podcinają... Muszę zmienić postawę?
Jeszcze mi się przypomniało. Chciałbym mieć możliwość pominięciom cutscenek!!!! Zaczyna mnie to już irytować. Rozumiem fabularne/questowe przerywniki filmowe, ale pojedynki? Uwolnienie jakiegoś losowego npca, który przeważnie zawsze mówi to samo? Denerwuję mnie to. Na początku jest ok, ale jak się to robi kilkadziesiąt razy to jest to wkurzające.