No jasne. Masz rację. Tyle, że jednak pasy u góry są znami od kiedy wyszliśmy z 4:3. A pasy po bokach wyglądają jak dla mnie po prostu dziwnie Jak by nie było nasz wzrok ma większe pole widzenia na szerokość. A niestety liczyć na to, że nagle wszędzie wszystko zaczną robić w ultrawide, to raczej daremne marzenie. Ale dobra, to już kwestia indywidualna.
Odłączyłem monitor od prądu. Wyłączyłem go kilka razy. Cewek dalej nie słychać. Więc może faktycznie ten update zmienił jakoś w sterowniku natężenie prądu albo coś.
No i takie "informacje" i "fakty" pasują użytkownikom jak JDX. To dokładnie to co oni i tak już "wiedzą", więc łykają fejki i manipulacje bez popity.
Propaganda pisowska, z tym co przejął Orlen, ma coraz większe zasięgi w necie. A teraz przed wyborami będą spamować na pełnej mocy.
Dlaczego DLSS (jak tutaj mowa 2.5) ma podnosić opóźnienia?
Może pomyliłeś z Frame Generator który jest częścią DLSS 3 = (DLLS + FG + REFLEX) który może zwiększać opóźnienia.
Do peceta posiadam listwę Acar 504WF oraz do TV i kina wybrałem Brennenstuhl Super Solid13.500A. Brennenstuhl Super Solid posiada dość spore odstępy między gniazdami i to jest na plus. Dodatkowo dobrze że wybrałem wersję na 8 gniazd.