Ja używam tylko kart prototypowych bezpośrednio od Nv, Jensen zawsze do mnie dzowni kiedy się spodziewać paczek, oczywiście nie mogę się konkretami pochwalić nigdzie wiec udaje ze mam jakiegoś bieda TUF'a
Specjalnie sprawdziłem temperatury w moim Gigabyte Gaming OC 4090 przed chwilą w Metro Exodus w 4K.
Po UV 64 stopnie rdzeń. Hot Spot 75 stopni.
Na stocku 68 stopni rdzeń a HS 79 stopni
To chyba spoko co?
Teraz pytanko czy ta beta Diablo 4 też wam zżera prawie cały ram na 4090? U mnie bierze prawie 23 giga vramu
Na sprzedaż pozostałości po moim poprzednim zestawie:
1. Płyta główna MSI B450 Gaming Plus. Płyta sprawna, chodziła z Ryzenem 7 2700. W zestawie płyta, blaszka, dwa kabelki sata do dysków i pudełko. Cena 300 zł
2. Chłodzenie be quiet! DARK ROCK PRO 4. Używane od nowości z Ryzenem, kupiłem je w zestawie z prockiem i płytą ale wygląda że komplet mocowań jest. Cena 260 zł.
3. Pamięci G.SKILL Aegis 16GB [2x8GB) 3000MHz DDR4. Cena 160 zł.
4. 3 wentylatory be quiet! Pure Wings 2 140mm. Cena 100 zł.
Dwa zestawy pamięci kupione w zeszłym miesiącu, do obu mogę wysłać faktury na maila.
1. RAM PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz- kupione nowe w Avans. Cena 240 zł.
2. RAM PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB 16GB (2x8GB) 4000MHz- kupione w outlecie Media Expert (otwarte opakowanie). Cena 300 zł.
Wszystkie ceny zawierają wliczoną wysyłkę Paczkomatem.
Zdjęcia w lepszej rozdzielczości - https://photos.app.goo.gl/SAiC6D2bMy4ZJ1NDA
Nie wyciągaj mojego posta sprzed kilku dni z kontekstu, bo to głupie. Wtedy pisałem o tym, że Gaming Trio to karta wykonana pomiędzy gównianie, a przeciętnie, a Ty mi, że tak wcale nie jest. Przekonywanie mnie do tego należało uznać za twoje utwierdzanie się w tym przekonaniu.
@EvilKillaruna Zaczepiasz mnie ciągąc offtopowy temat, to na to odpowiadam. Nie strasz i nie spinaj moderatorskiej dupy - kolega w związku ze swoją kartą graficzną zszedł na zasilacze, dostał ode mnie odpowiedź, a zaraz znowu będzie o kartach Nvidia 4XXX.