Owszem, masz sporo racji - ale skoro potrafię i wiem, że wykonam nie gorzej (albo niewiele gorzej) niż fachowiec a bądź co bądź mówimy o 50-60k a nie o 2-5 czy 10...to wolę jednak samemu zrobić
Gdyby za te robociznę była 1/5 tego to tak, pewnie bym wolał zapłacić. Ale przy płytkach na takiej powierzchni kwoty są znacznie większe. Do tego malowanie, panele, hydraulika. Za to wszystko słono sobie liczą. To ja wolę te pieniądze wydać na kilka wyjazdów z dzieciakami jak już się z tym uporam (a w sumie to byly raptem 3 miesiące).
@PiPoLiNiOwiadomo, że slajdy o wydajności, czy plotki o tym, że to podstawka na 1 generację (to akuratnie ma dla mnie znaczenie) nie napawają optymizmem, ale tak czy inaczej z ostatecznym osądem czy to przegrana sprawa bym poczekał do premiery (może się okazać dobrym wyborem cena/wydajność)
No ja to mam nadzieję, że Bloobery wreszcie ockną się po libacji alkoholowej z okazji pozytywnej premiery, kac przeminie i zabiorą się za robotę i wypuszczą pierwszą aktualizację bo ile można czekać.
Ja doskonale zrozumiałem o co chodzi ale tak to napisałeś, że wychodzi na to, że używałeś lasera do fugowania Ehhh, tylko jedna osoba żart skumała
Za zaoszczędzony hajs nie kupisz czasu, który wykorzystałeś na roboty Sam nie sram pieniędzmi i przede wszystkim lubię robić ale pomału dochodzę do tego, że czasem jednak wolę zapłacić niż się z czymś pier*olić, a czas wykorzystać dla rodziny czy jakkolwiek inaczej. A i pewnych rzeczy już też nie chce mi się uczyć.
Masz DPF/GPF? No to po co Ci X-Clean? Lej X-Cess jak już. Nie wiem jak Shell czy jest niskopopiołowy czy nie.