W BIOSie odpalić XMP/EXPO jak w każdym komputerze. W Windowsie zainstalować sterownik chipsetu, ponownie - jak wszędzie. Oficjalnie NAvis F360 wspiera AM5.
Nic nie przewidziałeś. Przypomnę ci, że to ty zacząłeś pisać o tym, że Intel jest zaorany. Ja ci tylko udowodniłem, że idiotyczne jest wyciąganie takich wniosków na podstawie wydajności raptem w 2 grach.
Okaże się dopiero jak będą dostępne testy. Tak samo w przypadku nowych procesorów AMD.
Czemu mi o tym piszesz?
Aktualnie nie ma do czego wracać, służba podziękowała za współpracę, mimo iż podjąłem sie operacji aby szybciej wrócić sprawnym, a jutro znowu szpital i blokada w kręgosłup, a potem śruby
Także ten rok do końca to raczej tylko giereczkowanie. A potem to już chyba zostaje pętla na szyję jeśli dalej będzie to samo z kręgosłupem.
Oczywiście, że trenażer nasmarowany, właśnie zaraz wskakuje, na drugim monitorze Lombardia. 😏
@jagular Tak, Zwift poleciał ostro z tą podwyżką, ale daleki jestem od twierdzenia, że MyWhoosh będzie dla niego realną konkurencją. Nie w kwestiach społecznościowych, a po ostatnich testach jakie robiłem na tej platformie, od strony technicznej też jest sporo do zrobienia. Jeśli ktoś chce po prostu kręcić przez zimę, za darmo to uczciwa cena. Niestety prócz tego platforma wydaje się mocno "pusta".