Ja po zabiciu Godricka ukatrupiłem dodatkowo Gostoc'a, bo gdzieś przypadkowo przeczytałem, że wówczas oddaje wszystkie runy które podebrał podczas eksploracji Zamku Burzowego Całunu.
Jako że z estymacji wychodziło mi ok. 50k "do zwrotu", co na tym etapie gry było "kupą siana", zdecydowałem się ubić dziada.
Dostałem marne ~1k run i jednocześnie utraciłem dostęp do nagrody za ukończenie questa.
Aczkolwiek była to strata mniej dotkliwa niż za załatwienie Patches'a.
W późniejszym etapie gry możesz wyfarmić zbroję Prałata vel Smough'a, która jest niewiele gorsza od zbroji kozobyka.
Ogólnie to większość z najcięższych zbroji pomimo dobrych statystyk jest albo brzydka, albo dziwaczna.
Z tego powodu od pewnego momentu biegałem niemal wyłącznie w zbroji "grubasa" Lionela.
to NOWE karty prosto ze sklepu wiec spadku nie bylo duzego
46/92 na auto - delta 46*C
teraz 46/80-82 (delta 34-36*C)
ale z czasem dobre pady trzymaja parametry bo mialem tez zotaca pol rocznego ktory miał delte 55*C na stockowych padach
Ale on ma grzanie 4kW nabijane z gazu
okolice 20kW wystarczą aby grzać wdę na berząco. W zasadzie nawet te 4kW mogą ogarnąć wodę na przepływie z niższym strumieniem. Ja miałem 80l to dwie kompiele bez dogrzewania w trakcie (2kW) pod rząd to taka stykówka była. A w dom 300m2 dla kilku osób to już totalny odlot by był z taką pojemnością XD
Jeśli chciałbyś grzać CWU pompą ciepła w godzinach taniej energii, to pod wieczór masz już lekko przestudzoną wodę przez straty ciepła. Bez dogrzewania w trakcie użytkowania ze zbiornikiem 100l nie poszalejesz. BO tyle wody to do wanny wchodzi na raz. 40l to ledwo kostki zakryje
Udział części wspólnych 40% i mieszkanie w nowym budownictwie?